Event Agencies

Sep 15, 2019, 18:01
Goosebumps neemt Porta Mundi over

Goosebumps neemt Porta Mundi over

20 mei 2019

Het evenementenagentschap Goosebumps, met kantoren in Gent, Antwerpen en Brussel heeft onlangs de overname van sectorgenoot Porta Mundi afgerond. Met deze nieuwe toevoeging haalt Goosebumps een heel pak expertise in het buitenland binnen.

Porta Mundi is voornamelijk gespecialiseerd in de organisatie van buitenlandse events. Vooral met medische congressen en incentives heeft het agentschap heel wat ervaring. Met deze expertise van Porta Mundi wil Goosebumps zijn klanten nu ook de kans geven om voor een kwaliteitsvol buitenlands event te kiezen. Anderzijds zullen de huidige klanten van Porta Mundi op Goosebumps kunnen rekenen voor de organisatie van congressen, seminaries, personeelsfeesten en teambuildings in eigen land. Beide bedrijven zullen dus profiteren van deze kruisbestuiving.

Ondanks deze intense samenwerking zal er aan de organisatie van beide agentschappen weinig veranderen. De naam en de identiteit van Porta Mundi blijven behouden, ook CEO Katrien Mergaert blijft, samen met het volledige personeel van Porta Mundi, op post.

Meer van Goosebumps :