Event Agencies

Dec 14, 2019, 21:37
secondfloor richt Atelier in voor Delhaize

secondfloor richt Atelier in voor Delhaize

05 december 2018

Op vraag van Delhaize en zijn agentschap TBWA, heeft de eventafdeling van secondfloor voor de retailer een pop-up gecreëerd ter gelegenheid van de feestperiode.

Op een oppervlakte van meer dan 300m2,  gelegen aan de Gulden-Vlieslaan in Brussel, biedt Delhaize zijn klanten tot 23/12 de mogelijkheid om geïnspireerd te worden voor wat betreft de producten voor de feestdagen. Het was de wens van de adverteerder om de decembereditie van zijn magazine tot leven te brengen en een buitengewone merkervaring te creëren.

In het Atelier Delhaize zullen de klanten van de keten vrij kunnen genieten van verschillende creatieve proeverijen (wijnbar, tearoom, oesterbar, ...) en deel nemen aan workshops op inschrijving (via een wedstrijd). Daarnaast wordt er elke ochtend vanaf 07:00 uur (08:00 uur in het weekend) ontbijt geserveerd en zijn er ook meerdere nocturnes gepland.

Het Atelier Delhaize werd afgelopen november ook in een televisieconfiguratie gebruikt. Sofie Dumont nam er verschillende kookprogramma’s op, die binnenkort te zien zullen zijn op VTM.