Event Agencies

Apr 27, 2024, 14:08
EPO scoort met de Parelende Tafels van Bru

EPO scoort met de Parelende Tafels van Bru

22 september 2015

De 'Parelende Tafels van Bru' is een zeer verzorgd en origineel totaalconcept met een gastronomische maaltijd, inclusief sfeer en inrichting, dat perfect aansluit op de locatie en natuurlijk de zomer. De eerste edities, van A tot Z georkestreerd door EPO, groeiden uit tot een groot succes. Als je ze hebt gemist, geen paniek, de laatste editie is in voorbereiding ... en ook in 2016 doen zich nieuwe kansen voor.

De opzet van Bru is eenvoudig: gasten uitnodigen voor het beleven van een mooi moment. In totaal ging het om vier dinerevenementen op ongewone plaatsen. EPO reisde het hele land door om ongewone, intieme en authentieke locaties te vinden. 1000 km later waren de plaatsen van afspraak een terras in Antwerpen, een hopveld in Steenhuffel, een serre in Hoeilaart, en een kerk in Luik. Tof, niet?

Aan de locaties voegt EPO een vriendelijke sfeer en een telkens weer aan ander thema toe. Van enige gedoe is geen sprake, de gasten zitten zij aan zij aan een grote tafel om samen de maaltijd te delen en te genieten.

Op 1, 2 en 3 juli kregen de aanwezigen de kans om te dineren op het dak van het beroemde Antwerpse MAS-museum. De avond begon met een prachtige zonsondergang over de oude haven van Antwerpen, samen met een glas Laurent Perrier, en werd verdergezet met een driegangen sterrenmenu in een fleurige en bontgekleurde setting.

Op 19 en 20 augustus werd een mooie tafel opgezet in een hopveld van Palm in Steenhuffel. Dit keer werd het diner aangevat met het proeven van Palm Hop Select, een nieuw bier van de Belgische brouwerij.

Bru is een tof merk dat gelooft in het belang van authentieke relaties en er bovendien een natuurvriendelijke productie op nahoudt. En dat is ook wat EPO wil. Marie en Augustin (EPO) hadden veel plezier in deze samenwerking en staan te popelen om u het vervolg te laten ontdekken.

So guys, keep in touch for the next Pearly Table on www.bru.be/events ...

www.e-p-o.be

Meer van EPO :

EPO