Event Agencies

May 2, 2024, 20:43
MERCK en EPO: een relatie die groeit…

MERCK en EPO: een relatie die groeit…

20 december 2016

Sinds de start in april 2016 blijft de samenwerking tussen MERCK en EPO in de lift zitten. En dat tot vreugde van het hele EPO-team dat altijd paraat staat om nieuwe uitdagingen aan te nemen!

Merck, een toonaangevend bedrijf in de wereld van wetenschappen en technologieën op vlak van gezondheid, life science en hoogwaardige materialen, heeft aan EPO de realisatie toevertrouwd van hun stands om hun meest specifieke en innovatieve producten op tal van internationale beurzen in de kijker te plaatsen.

De brede waaier aan verantwoordelijkheden, met onder meer het ontwerp van de stands, het op maat maken van de displays, de regie, de logistiek én de animatie op de stand, beklemtoont eens te meer de uitstekende reputatie van EPO op vlak van efficiëntie en expertise, en bewijst de kracht om een stabiele vertrouwensrelatie met de klant op te bouwen.

Dankzij de ervaring op internationaal plan en de mogelijkheden om zeer kort op de bal te spelen, heeft het team met succes de bouw van diverse standen gerealiseerd over heel Europa: Zwitserland, Denemarken, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Zweden,...

En de vruchtbare samenwerking ‘Merck/EPO’ is beslist nog niet aan haar eindpunt toe: ook voor 2017 staan immers al standen op de planning.

Het hele EPO-team wenst u via deze weg graag het allerbeste voor het nieuwe jaar !

www.e-p-o.be

Meer van EPO :

EPO