Event Agencies

Jun 4, 2023, 1:53
To The Point Events wint opnieuw BEA-Award

To The Point Events wint opnieuw BEA-Award

04 mei 2018

Afgelopen woensdag vond de twintigste editie plaats van de Benelux Event Awards (BEA-Awards) in het ICC Gent. De BEA’s staan bekend als de Oscars van de evenementensector. Uit de 24 finalecases kwam het Hasseltse evenementenkantoor To The Point Events als laureaat uit de bus met hun project ‘Digital Week’ voor AG Isurance. Voor To The Point Events is dit de vierde BEA-Award in hun tienjarig bestaan.

“AG Insurance streeft ernaar de digitale primus te zijn in de verzekeringswereld. Vanaf maart 2017 moesten alle werknemers mee op de digitale kar springen. Om alle kansen en mogelijkheden te tonen aan ons personeel deden we beroep op To The Point Events. Met de ‘Digital Week’ konden onze 4400 werknemers drie opleidingsuren inzetten om zich wegwijs te maken in de digitale wereld van morgen. Met behulp van een op maat gemaakte applicatie konden ze het volledige programma raadplegen en zich inschrijven voor diverse workshops, keynotes & een 100-tal verschillende opleidingen rond intern gebruikte software. Bovendien deelden ze via de applicatie ook hun ervaringen en vragen met de rest van de AG Community” aldus Jan Heyvaert, HR directeur.

“Ik ben vandaag enorm fier op ons team. Door hun doorzettingsvermogen en creativiteit slagen we erin om zulke straffe projecten te realiseren. De BEA-Award is voor ons dan ook een ware kroon op het werk en een stimulans voor de toekomst waarin we verder willen groeien. Daarom hebben we ons versterkt met een extra projectmanager en een nieuwe verantwoordelijke voor het  teambuildingsportaal Toffeteambuildings.be. De toekomst brengt ons diverse uitdagingen om steeds creatief uit de hoek te komen met To The Point Events, Brandactivations.be & Toffe Teambuildings. Maar met het huidige team geloof ik sterk in het verhaal”: aldus een fiere Bart Koninckx, zaakvoerder.

Onze bedrijfsgegevens

To The Point Events – opgericht in 2007 – bouwde op korte tijd een ijzersterke reputatie op. Vandaag de dag draait het bureau op een enthousiast, multi-disciplinair en creatief team. Met klanten zoals Carglass, Vandersanden Group, Metrotile, Tomorrowland, Center Parcs, Infrax, Voka,… maakt het van elk evenement een onvergetelijke beleving.

Bart Koninckx - Zaakvoerder
Tel: +32 (0)472 42.32.21
bart@tothepointevents.be

Bekijk hieronder het sfeerverslag Digital Week AG Insurance

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :