Event Agencies

Sep 22, 2020, 8:11
The Oval Office, live partner van het Google Digitaal Atelier in Brussel

The Oval Office, live partner van het Google Digitaal Atelier in Brussel

03 mei 2018

Op 25 april opende het Google Digitaal Atelier officieel de deuren in BeCentral (station Brussel-Centraal). De ruimte van 2500 m² staat volledig in het teken van digital marketing. Live + communication bureau The Oval Office ontwierp in samenwerking met Google het interieur en de branding van de digitale hub en stond in voor de creatie en de productie van de signalisatie en verschillende communicatietools. The Oval Office is ook verantwoordelijk voor de rekrutering van de brand ambassadors en het dagelijks management van het Digitaal Atelier.

Gratis workshops en persoonlijke coaching

Het Digitaal Atelier is een samenwerking van Google met NMBS, BeCentral, BNP Paribas Fortis en Proximus. Samen willen ze de komende maanden 10.000 zelfstandige ondernemers, studenten en andere geïnteresseerden in het atelier ontvangen voor gratis workshops en persoonlijke coaching.

De deelnemers kunnen er hun eerste stappen in online marketing zetten, een introductie krijgen in de meest gebruikte sociale media of leren hoe ze hun website kunnen optimaliseren voor een betere bezoekersbeleving.

Digitale wereld van Google laten beleven

The Oval Office laat bezoekers op tal van manieren de digitale wereld van Google beleven. Van het interieur en de branding van de locatie, over het selecteren en aansturen van brand ambassadors tot de creatie van communicatietools zoals affiches, flyers, goodies en een toolkit voor de verschillende partners. The Oval Office stond ook in voor de organisatie van de officiële opening, in nauwe samenwerking met communicatiebureau LEWIS.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op g.co/digitaalatelier

www.theovaloffice.be

Meer van The Oval Office :