Event Agencies

Jun 7, 2020, 5:22
Exclusieve locatie vuurlopen

Exclusieve locatie vuurlopen

13 maart 2018

Vuurlopen, een uitdaging voor zowel de grote avonturiers als voor de eeuwige weifelaars. Verschillende bedrijven hebben reeds hun stoute schoenen uitgetrokken en zijn deze uitdaging van To The Point Events aangegaan. Onder leiding van een ervaren team wordt u mentaal voorbereid, wordt het vertrouwen aangewakkerd en doorstaat u met glans deze vuurproef.

Vandaag mogen we met trots een nieuwe, zeer exclusieve locatie voor het vuurlopen aan jullie voorstellen: Villa Zwart Goud. De oorspronkelijke vertrekken van de voormalige directeur van de steenkoolmijn van Helchteren-Zolder, leent zich met zijn achtergrond tot perfecte locatie. Ideaal om te combineren met een teamvergadering (plenair en meerdere breakout-rooms), een van onze andere workshops en natuurlijk een cateringaanbod volledig op uw maat.

Uiteraard is vuurlopen mogelijk op meerdere locaties in België. Wij hebben dit reeds in verschillende provincies mogen organiseren. Voor elke klant gaan wij steeds op zoek naar de meest geschikte locatie die voldoet aan de wensen, in de juiste regio.

Staat u ook in vuur en vlam voor deze uitdaging? Contacteer ons!

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :