Event Agencies

Apr 19, 2024, 15:19
Balthazar Events maakt NRJ Music Tour tot kleurrijk feest

Balthazar Events maakt NRJ Music Tour tot kleurrijk feest

10 juli 2015

Nog voor de zomerfestivals officieel van start gingen, daverde de Brussels AB al op haar grondvesten toen de befaamde NRJ Music Tour voor de allereerste keer halt hield in de bekendste muziektempel van onze hoofdstad. In opdracht van Mobistar stond Balthazar Events in voor een spectaculaire avond met tal van leuke features die de 2.000 enthousiaste deelnemers naar waarde wisten te schatten.

Na succesvolle haltes in Marseille, Berlijn, Rijsel, Monaco en Munchen sloeg de Europese NRJ Music Tour haar tenten voor de eerste keer op in AB Brussels. De 2.000 enthousiaste muziekliefhebbers konden een ticket winnen via een wedstrijd die Mobistar en de populaire hitradio samen hadden georganiseerd. Samen met haar officiële partner Mobistar stond organisator NMT/Radio NRJ in voor een denderend spektakel met niet minder dan 12 artiesten 'on stage'. Onder meer OMI, Frero Delavega, When We Were Young, Lost Frequencies, Jali, Marina Kaye, Zara Larsson, Robin Schulz en Louane gaven het beste van zichzelf nadat DJ Crazy Sir G de aanwezigen in de juiste stemming had gebracht.

Balthazar Events zorgde ervoor dat het veel meer werd dan een concert. Met branded stuff, branded barriers, een 'green carpet', green light tubes en 'bracelets on music beats' werd de AB omgeturnd tot een sfeervolle locatie waar de bezoekers collectief uit de bol gingen. Ook opvallend én fel gesmaakt was de social media wall die Balthazar Events in de AB had geïnstalleerd. Alle posts van Facebook, Instragram en Twitter (#Mobistar of #NMTBruxelles) kwamen live op de flitsende social wall. En als klap op de vuurpijl was er de activatie van de Color Bugs van Kevin Murphy. Met deze funky kleuren verander je je haarkleur in een handomdraai, meteen goed voor dé nieuwste zomertrend.

www.balthazarevents.be

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events