Event Agencies

Mar 28, 2024, 22:16
Balthazar kleurt de telecomwereld Orange!

Balthazar kleurt de telecomwereld Orange!

20 mei 2016

Vorige week in het Heizelpaleis 5 heeft Balthazar met een team van meer dan 250 medewerkers 3 avonden lang in totaal 8000 personen,stafmembers, stakeholders en klanten Van Mobistar, op magistrale wijze van de groene naar de nieuwe Orange wereld begeleid.

De naamsverandering van Mobistar naar Orange zou een feest worden.Balthazar, vaste event-partner van Mobistar, wilde met dit belangrijk momentum een  onvergetelijke indruk maken op alle genodigden. En of dat gelukt is!

Zes immense state-of-the-art ledschermen vormden de  groene muur waardoor 10 dansers met  een zinderende show doorheen braken op het moment dat het vliegende scherm de nieuwe wereld aan het publiek prijsgaf.De dansers nodigden iedereen uit om over het podium de Orange wereld te betreden. Levensgrote Orange essentials in foam-materiaal vormden extra zitelementen in een zwart en oranje stijlvol gedecoreerd paleis. Hooverphonic en Cookies And Cream kleurden de avond nog intenser met een optreden dat iedereen kon smaken. En dat was eveneens het geval met de vele foodstands en de mooie designer bars.

Het Atomium, voor de gelegenheid in het Oranje gezet, was het laatste krachtige beeld van de avond: Orange Welcome!

www.balthazarevents.be

Meer van Balthazar Events :

Balthazar Events