Event Agencies

Apr 19, 2024, 1:36
Verfrissend andere teambuildings

Verfrissend andere teambuildings

27 september 2017

Geef ‘teambuilding’ op Google in en je krijgt honderden opties aangeboden van evenementenbureaus. Jammer genoeg zijn het vaak telkens opnieuw dezelfde activiteiten, verpakt in een ander kleedje. Niet zo bij het Brusselse event agency Tzar. Zij hebben een uniek team event ontwikkeld …

Een incentive uit de duizend

“Karten, paintballen, een kookcursus … Leuk hoor baas, maar na vier keer hebben we het wel gehad. Kunnen we dit jaar eens iets anders doen?” Teambuildings horen uw medewerkers te verrassen, maar wat doet u als het alsmaar moeilijker wordt om een echt originele invalshoek te vinden?

Het evenementenbureau Tzar vond die unieke invalshoek in de cinema. Het Brusselse bureau schakelt al twintig jaar cameramannen in om zijn geslaagde evenementen te verfilmen, en gebruikt die expertise nu voor een hoogst originele teambuilding.

And the award goes to …

Tijdens de Video Motion incentives van Tzar krijgen uw medewerkers een snelcursus film van echte professionals: ze ontdekken hoe ze een script moeten schrijven, wat er komt kijken bij het bouwen van decors of het maken kostuums, hoe ze een prachtig shot kunnen filmen … Daarna worden ze ingedeeld in verschillende crews en gaan ze aan de slag!

‘s Avonds worden alle filmpjes vertoond tijdens een weelderig diner. Wie wint de award voor beste scenario, beste mannelijke acteur in een bijrol, of de felbegeerde Publieksprijs?

De perfecte combinatie

De Video Motion incentives van Tzar hebben alles in zich voor de perfecte teambuilding: uw medewerkers leren iets nieuws, moeten hecht met elkaar samenwerken, volop creatief zijn en out of the box denken, en elkaar achteraf complimenteren met het prachtige geleverde werk. En dat allemaal terwijl ze plezier beleven tijdens een onvergetelijke dag onder collega’s. Het hoeft niet te verwonderen dat deze incentives een inslaand succes zijn!

Meer weten over Video Motion? Contacteer Tzar voor vrijblijvende informatie op info@tzar.be

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be