Event Agencies

Apr 19, 2024, 13:39
Denkt u al smart?

Denkt u al smart?

25 mei 2016

Men hoort steeds vaker spreken over de smart aanpak in steden, communicatie en events. Maar wat betekent het juist? En hoe kunt u hier de voordelen van plukken? Het Brusselse agentschap Tzar speelt in ons land een pioniersrol op dit vlak, en licht hier een tip van de sluier.

De Smart aanpak

Smartphones, smartmeters, smart grids en zelfs smart cities … Vandaag duikt de term smart overal op. Maar waar staat hij juist voor? Smart duidt niet louter op het gebruik van slimme technologie, maar ook en vooral op de toepassing van die technologie om het leven van de gebruiker makkelijker, duurzamer en socialer te maken. Net daarom is de opkomst van smart cities zo belangrijk voor onze toekomst.

Smart agency

Het Brusselse bureau Tzar identificeerde deze trend al in een vroeg stadium, en mag nu met recht een koploper genoemd worden in de smart-golf die ons momenteel overspoelt.

Niet alleen organiseert het bureau in samenwerking met overheden, organisaties en internationale sprekers symposia om de troeven van smart aan een breder publiek voor te stellen, maar het past de principes van het smart functioneren ook zelf binnen zijn eigen werking toe. Zo combineert  Tzar bijvoorbeeld de nieuwste technologie met het gebruik van lokale producten en diensten om zijn ecologische voetafdruk en zijn kostenplaatje efficiënter te maken.

Denkt u al smart?

Tzar leidt u graag binnen in de smart toekomst met zijn innoverende diensten en oplossingen. Bent u benieuwd hoe u uw bedrijf en events smart kan aanpakken? Contacteer Tzar dan via info@tzar.be

www.tzar.be

Meer van Tzar :

Tzar

  • Adres : Amerikaansestraat 76, 1050 Brussel
  • Tel : +32 (0)2 644 58 24
  • E-mailadres : info@tzar.be
  • Website : www.tzar.be