Event Agencies

Nov 15, 2019, 21:49
To The Point Events gaat helemaal puur

To The Point Events gaat helemaal puur

05 juli 2016

To The Point Events is met een versterkt team klaar voor de toekomst en daar horen uiteraard nieuwe uitdagingen bij! Waar de focus altijd ligt op B2B-evenementen als de meest spraakmakende family days, personeelsfeesten, brandactivation, teambuildings... gaan ze nu een stapje verder. Het gewaardeerde evenementenkantoor heeft beslist mee in de organisatie van het PUUR Lifestyle Event te stappen, een 3-daagse belevingsbeurs in het unieke Sentower Park.

Na 9 succesvolle beursedities, is het tijd om van de 10e editie een onovertroffen event te maken. PUUR Magazine, de oorspronkelijke organisator van het event, was op zoek naar een sterke partner om het geheel te versterken en heeft het vertrouwen gegeven aan To The Point Events. Beide partijen slaan voor de eerste keer de handen in elkaar en zijn klaar om er samen een schitterend inspiratie -en belevingsweekend van te maken. PUUR staat voor zuiver en onvervalst. Een beurs waar de zintuigen worden geprikkeld en waar genieten centraal staat. 20.000 bezoekers maken er kennis met wat de standhouders te bieden hebben.

De beurs gaat door op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 in het Sentower Park te Opglabbeek. Uw omzet een boost geven en brand awareness creëren is altijd mooi meegenomen. Waarom dan niet deelnemen als standhouder?

Wenst u meer inlichtingen? Neem dan gerust contact op met Sofie - sofie@tothepointevents.be en neem kijkje op de website www.puurlifestyle.be.

Uiteraard blijven de B2B-events de kernactiviteit van het bureau en werken zij met alle plezier iets uniek uit voor uw bedrijf. Hiervoor kan u altijd een mailtje sturen naar info@tothepointevents.be.

www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :