Event Agencies

Mar 29, 2024, 11:54
Vertrouw op Step-Up voor uw volgende evenement of teambuilding!

Vertrouw op Step-Up voor uw volgende evenement of teambuilding!

04 juli 2016

Step-Up, dat in 1993 werd opgericht door Jean-Pierre Giacomelli, biedt gevarieerde en kwalitatieve teambuilding-oefeningen en -activiteiten, en dit dankzij een lange ervaring op het vlak van animatie. Onder het motto ‘Wij voegen onze creativiteit bij de uwe’ en om het nagestreefde objectief te behalen, worden deze teambuildings georganiseerd in totale samenwerking met de klanten, waarbij steeds het menselijke aspect voorop geplaatst wordt.

Of het nu gaat om het aanhalen van de banden tussen de leden van hetzelfde werkteam, het versterken van de cohesie, of om zich te ontspannen en te amuseren, steeds loopt Step-Up over van inventiviteit en creativiteit voor het uitwerken van groepsactiviteiten. Van Schotse Highland Games tot blind tests, van libdub dagen tot teambuilding rond natuur en ecologie, van de Big Air Jump – een animatie die uniek is in België – tot tochten per fiets of elektrische trottinette, Step-Up biedt u een scala aan activiteiten en themadagen die overal in België en Luxemburg georganiseerd kunnen worden. Om deze te ontdekken, downloadt u onze catalogus door hier te klikken.

Naast de teambuildings, heeft Step-up ook al zijn sporen verdiend met de organisatie van bedrijfsevenementen overal in België. Van de organisatie van bedrijfsseminaries en professionele opleidingen, tot originele zakelijke avonden en maaltijden, of productpresentaties en family days, als evenementenagentschap heeft Step-Up meer dan één troef in huis en doet het er echt alles aan om de doelstelling van zijn klanten te vervullen. Door de focus op creativiteit, het werken op maat, het menselijke aspect en de toewijding, krijgt men de garantie van steeds te kunnen genieten van telkens weer verschillende evenementen.

Kortom, om een geschikte en ervaren partner te vinden voor uw volgende teambuildings, bedrijfsevenementen en andere familie- of themadagen, surft u naar www.step-up.be

Meer van Step Up :

Step-Up