Decors & Stands

Sep 22, 2020, 8:04
Aluvision bekroond met mooiste standontwerp op ISE Amsterdam

Aluvision bekroond met mooiste standontwerp op ISE Amsterdam

26 februari 2019

De ‘World of Wonder’ van Aluvision blijft in het oog springen. Met twee zeer opmerkelijke standen op de voorbije editie van Integrated Systems Europe (ISE), wist de Belgische producent van hoogwaardige modulaire standbouwsystemen opnieuw menig bezoeker te bekoren. Niet enkel de kleurrijke en verfrissende video content deed watertanden, maar ook de feilloze afwerking en hoogstaande kwaliteit van de tentoongestelde producten.

Uit een totaal van 1300 exposanten werd Aluvision dan ook terecht verkozen tot winnaar van de award voor beste middelgrote standontwerp.

Sweet curves & corners

Gezien ISE is uitgegroeid tot de grootste AV-beurs ter wereld, was het vooral Aluvision’s ‘Hi-LED 55’ modulaire LED tegel die in de kijker werd gezet. Met een pixel pitch van 2.5mm, en bruikbaar zowel als vloer, wand en plafond, is het ‘Hi-LED’ gamma de ideale en meest flexibele oplossing voor integratie van video content op beurzen en events. Het aanbod werd recent verder uitgebreid met gebogen tegels (hol & bol) en hoekmodules, allemaal perfect en naadloos te integreren in het alom gekende Aluvision kadersysteem.

“Dankzij een wel uitgekiend en gepatenteerd productieproces kunnen wij onze kaders produceren met een ongeziene nauwkeurigheid,” aldus Jan Dumont, product manager bij Aluvision, “zeker in combinatie met geïntegreerde LED tegels is dit van uitermate groot belang. Precisie en kwaliteit zijn zaken die Aluvision zeer hoog in het vaandel draagt.”

Immersive cube

Voor een ultieme beleving bouwde Aluvision naast hun hoofdstand van 60m² ook nog een ‘immersive cube’ op. Zowel vloer, wanden als plafond van de kubus waren volledig opgetrokken uit ‘Hi-LED’ tegels. In combinatie met tot de verbeelding sprekend beeldmateriaal, werd je meteen ondergedompeld in de grenzeloze wereld van Aluvision.

Wil je de Aluvision magie herbeleven? Bekijk dan de video of maak een afspraak om de indrukwekkende showroom te bezoeken in Deinze (BE).

www.aluvision.com > info@aluvision.com > +32 9 381 54 70

Meer van Aluvision :