Decors & Stands

Sep 21, 2020, 7:14
De dunste LED-tegel bij Aluvision

De dunste LED-tegel bij Aluvision

13 november 2018

Wil jij je aanwezigheid op de beurs boosten? Of je stand extra dimensie geven? Met het toevoegen van bewegende beelden vang je twee vliegen in één klap. Want schermen trekken bezoekers aan en geven een unieke beleving rond je merk. De perfecte cocktail om jouw aanwezigheid onvergetelijk te maken.

Blikvanger
Het bedrijf Rohill had deze boodschap goed begrepen. Voor de beurs CCW in Berlijn wou Rohill uitpakken met een echte blikvanger. Een opvallende stand waar bezoekers konden samenkomen en vooral het product ervaren. Ontwerper L2M Designers stond voor een echte uitdaging. Het bouwen van een grote, opvallende en gebogen Aluvision LED wand. Een perfecte match tussen creativiteit en functionaliteit, hoogwaardige video content en een technisch hoogstaand product.

Levensecht
De videowand was een echte publiekstrekker. Een scherm van 4m hoog, meer dan 60m2 groot, en een aanzienlijke 227 Aluvision LED tegels. Levensechte en haarscherpe beelden op een enorm scherm. Standenbouwer VDS Productions en AV Partner City Sounds Rent hebben de handen in mekaar geslagen om deze realisatie tot in de puntjes af te werken. Met deze indrukwekkende videowand hebben ze de ultieme beleving voor de beursbezoekers gecreëerd.

De dunste LED tegel
De Aluvision LED tegels 55 P2 zijn de dunste op de markt en uniek in hun soort. Deze veelzijdige tegels zijn verkrijgbaar met een pixel pitch van 2.5 en 2.8 mm, en passen naadloos in het Aluvision kadersysteem. Daarnaast zijn ze super gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en toolless in opbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos, en daar is de stand van Rohill het opmerkelijke bewijs van.

Wil je meer info ontvangen, of een bezoekje brengen aan de Aluvision showroom? Neem dan zeker contact op: info@aluvision.com, +32 9 381 54 70

Meer van Aluvision :