Benelux Event Awards

Mar 31, 2023, 2:35
Meer dan 50 partners geven het beste van zichzelf tijdens de BEA Awards 2022

Meer dan 50 partners geven het beste van zichzelf tijdens de BEA Awards 2022

22 november 2022

Woensdag is Avenue by Antwerp Expo het toneel voor de 23ste editie van de BEA-ceremonie. Het belooft een extra feestelijke avond te worden, want de tickets voor dit event zijn intussen allemaal de deur uit. Zoals elk jaar kan de BEA-organisatie opnieuw rekenen op de steun van tientallen partners uit de eventsector. Elk van hen is een onmisbare schakel voor het succes van de BEA Awards. Daarom willen we alle BEA-partners graag nog eens in de kijker zetten.

Allereerst willen we Stad Antwerpen, Event Flanders, Port of Antwerp-Bruges en Avenue by Antwerp Expo bedanken voor de ontvangst van de BEA's in de sinjorenstad.

JADA events ging samen met Experience Magazine en ACC Belgium aan de slag met de 3 pijlers mode, haven en diamant binnen het thema-concept ‘Open Up!’. Ter invulling betrokken ze daarbij vele professionals uit de eventsector die meewerken aan dit event: fielddrive is verantwoordelijk voor de registratie, Priintr zorgt voor de fotografie en foto-animatie en Reclameonline staat in voor bannering en visuele communicatie.

De vijf cateraars voor deze BEA Awards zijn De Feestarchitect, Gourmet Invent, J&M Catering, My Gusto en Very Food. Zij maken elk een 3-gangen diner met ingrediënten van o.a. vishandel De Jager, vleesexpert De Laet & Van Haver en perenverdeler Claessens. De bars worden geleverd door Toogpunt en MaisonRouge zorgt overal voor een vlotte bediening, zo ook van de dranken van o.a. Coca Cola Belgium (Chaudfontaine, Coca Cola, Fuze Tea) en Cornet, Fever-Tree door Jet Import, wijnen van Vasco, koffie Dell’oro van VERGNANO, aangevuld door het team van Trouble Shakers achter de mocktails, aangemaakt met ijs van VDP. A-Renting zorgt hier voor de nodige logistieke ondersteuning.

De verschillende ruimtes in en rond Avenue zullen op prachtige wijze worden opgebouwd met de structuren van MatrixDecor, Next Truss, Altiro en ERS Tenten. De aankleding wordt verzorgd door Picobello, Plantrent, Cover Flooring, Coka Partystyling, Shoot the Artist, met containers via Transport Janssens en diamanten van Geretti Jewellery & Diamonds. Voor de hospitality kunnen we rekenen op de inzet van het eventpersoneel van Tweepuntnul en The Frontline Company.

De presentatie van BEA-ceremonie is opnieuw in handen van Virginie Claes, dit keer in duo met Dimitri Vantomme. Voor het entertainment op het podium wordt er gerekend op o.a. Lisa Andreina met pianist op een piano van Lovrovic, Showcase Entertainment en Pyronix. De videocaptatie worden naar goede gewoonte verzorgd door DB Video. Maar ook HD Ledshine, Sense AV, ASD Sound & Light Service, Luxibel, Motcha en P-Productions halen alles uit de kast om er een audiovisueel spektakel van te maken.

Ten slotte mogen we ook deze partners niet vergeten te bedanken: idloom voor de ticketing, ToB-Seen voor de veiligheidsomkadering, Studio Mia voor de grafische vormgeving, Naki voor de GSM-opladers, Kinepolis Business voor de party-pops, Mondialgifts voor de goodiebags en Melis Events voor de crew catering.

De BOA, BOCA en BORA jury beoordeelden die cases eerder in Jacques. Overdag zal Suyin de BEA casepresentaties in het Havenhuis samen met PFL in goede banen leiden.

Een lange lijst van partners, die we met z’n allen nog eens van harte bedanken voor hun inzet om jullie, lezers en gasten, een TOPavond te bezorgen. Open Up your appreciation for them!

 Organization:

   jada events  experience  

Structural partners:

 lamot  meet in mechelen  nekkerhal
 kasteeltivoli  technopolis  

 Catering partners

 de feestarchitect  j and m small  gourmet
 gourmet  j and m small  

 Partners

 l and l  l and l  l and l  l and l
 l and l  l and l  l and l  l and l
 l and l  l and l  tweepuntnul  tweepuntnul
 tweepuntnul  tweepuntnul  tweepuntnul  tweepuntnul
 tweepuntnul  tweepuntnul  tweepuntnul  tweepuntnul
 naki  naki  naki  naki
 naki  naki  naki  naki
 naki  naki  toogpunt  toogpunt
 toogpunt  toogpunt  toogpunt  toogpunt
 toogpunt  toogpunt  toogpunt  toogpunt
 claessens  claessens  delaet vanhaver  claessens
 claessens  claessens  claessens  claessens
 claessens  claessens  vasco  vasco
 vasco  vasco  vasco  

With the support of these Associations:

 acc  besa febelux

Meer van BEA Awards :