Benelux Event Awards

Nov 27, 2021, 22:22
BEA 2021: online voorronde volop aan de gang!

BEA 2021: online voorronde volop aan de gang!

07 oktober 2021

Momenteel buigt de BEA-jury zich over de 21 nieuwe cases die deze zomer werden ingeschreven voor de BEA Awards. De juryleden beoordelen deze projecten op basis van een online dossier. Later deze maand zullen de finalisten worden onthuld.

Zoals u ongetwijfeld al weet, krijgen de Belgian Event Awards dit jaar een dubbeleditie, met twee periodes. Begin 2020 wisten 25 cases zich al te kwalificeren voor de finale van de eerste periode. Afgelopen zomer werden er nog 21 extra cases voor de competitie ingeschreven. Deze projecten doorlopen momenteel de online preselectie. De jury van corporate event managers beoordeelt hierbij elke case op basis van het ingediende dossier. Ze houden hierbij rekening met criteria zoals de kwaliteit van de visie en de strategische aanbeveling, de originaliteit en productiviteit van het concept, de impact van de communicatie en de return van het project. De cases met de hoogste scores zullen hierbij doorstoten naar de finale.

Op 1 december zullen de finalecases dan nogmaals beoordeeld worden, ditmaal tijdens een live presentaties in de Nekkerhal. Deze sessies kunnen gratis bijgewoond worden door het publiek (vooraf registreren is wel vereist). ’s Avonds volgt dan de grote uitreiking, met dit jaar maar liefst acht Gouden Awards: twee periodes met telkens een winnaar in vier categorieën (B2B, B2C, B2E & Institutional Events). Naast de awardshow omvat deze BEA-avond ook een receptie, een diner en een afterparty.

Boek nu uw tickets voor het dagprogramma en/of het avondprogramma van de BEA Awards, op 1 december in de Nekkerhal te Mechelen.

Meer van BEA Awards :