Benelux Event Awards

Aug 10, 2022, 0:52
BEA 2020: Event Masters en Fast Forward slaan de handen in elkaar

BEA 2020: Event Masters en Fast Forward slaan de handen in elkaar

20 februari 2020

Na de geslaagde reboot van de BEA’s in 2019 kijkt heel de sector uit naar de tweede Mechelse editie van het evenement. Ondanks het succes van afgelopen jaar, kiest het organiserende agentschap Event Masters niet voor een copy-paste aanpak. Bezoekers van de BEA Awards mogen zich dus verwachten aan tal van vernieuwingen en verrassingen. Zoals bijvoorbeeld de afterparty - op een voorlopig nog geheime locatie - waarvan de organisatie werd toevertrouwd aan Fast Forward.

Event Masters mocht vorig jaar heel wat lof ontvangen voor een geslaagde organisatie van de 21ste BEA Awards. Met het gevolg dat de verwachtingen voor dit jaar erg hoog liggen. Maar het team van CEO Bert Knuts heeft er bijzonder veel zin in: “Onze grootste uitdaging is om er een "2.0 editie" van te maken. We hadden vorig jaar reeds beslist dat we het thema "Share the Spotlight" voor twee jaren zouden doortrekken. We geloven in de kracht van onze sector en vinden dat de BEA Awards een gelegenheid moet zijn waarbij de hele eventsector de handen in elkaar mag slaan en hun successen samen viert. Bij de aankondiging van een 2.0 versie hoort het erbij dat alles beter en anders zal zijn. Die belofte moeten en zullen we nakomen.

Goedgevuld programma op drie locaties

Hoewel Bert Knuts het liefst de suspens erin houdt om het publiek op het event zelf te verrassen, wil hij toch een klein tipje van de sluier oplichten omtrent de invulling van het thema “Share the Spotlight 2.0”. “Voor deze editie zal er een sociaal luik voorzien worden en steunen we rechtstreeks een goed doel, het publiek zal een rol spelen tijdens de live presentaties en jurering overdag in Lamot Congrescentrum, de awardshow zal compacter en snediger worden, we hebben een indrukwekkende hoofdact, op technisch vlak halen we alles uit de kast en - niet onbelangrijk - deze keer zal er ook een afterparty zijn. Niet in de Nekkerhal zelf, maar op een andere locatie. En ook niet door Event Masters georganiseerd, maar door onze collega's van Fast Forward. Share the Spotlight trekken we op die manier ook door op organisatieniveau. Het zal een stevig feestje worden, ik raad iedereen dan ook aan om een overnachting te overwegen in een van de Mechelse partnerhotels en gebruik te maken van de BEA-korting!”

Samen feesten

Pascal Cauwelier kijkt er heel erg naar uit om met Fast Forward mee te werken aan een geslaagde BEA 2020. “De voorbije jaren lag de focus van de BEA’s vooral op de awarduitreiking, waardoor de afterparty wat op de achtergrond is beland. Nochtans waren de BEA-afterparty’s van 5 à 6 jaren geleden best wel memorabel. Dat willen we nu terugbrengen. De afterparty is voor agentschappen en leveranciers immers een gelegenheid om hun medewerkers, die aan die vele mooie projecten hebben gewerkt, eens samen te laten feesten. De BEA-afterparty moet een echt feest voor de sector worden, waarbij er verbroederd wordt, en waarbij men in een losse sfeer contacten kan leggen. We vinden het fijn dat Event Masters aan ons dacht om deze afterparty te verzorgen. We gaan een beetje op de verrassing spelen, om de spanning op te bouwen en er de avond zelf mee uit te pakken. Wat ik wel al kan verklappen, is dat we ons volledig gaan smijten. Want een ‘half feest’ staat niet in ons woordenboek.”

Tickets & info: www.bea-awards.be

STRUCTURAL PARTNERS:

lamot mechelen hotel association meet in mechelen nekkerhal
kasteeltivoli technopolis van der valk mechelen priintr
  reclameonlinev2020 finley  

PARTNERS @ LAMOT:

abusol Bootjes coka cynthia reekmans
dbvideo digivents eating point fielddrive
hs eventmasters lamot sense
suyin matrixdecor motcha  

PARTNERS @ NEKKERHAL:

abusol cover digivents levi party rental
faek fielddrive wouts gin ioha
maison rouge olivierschal reclameonlinev2020 s protection
thefrontline tobseen WabuProduction H Logo OnWhite organic conceptv2020

TECHNICAL PARTNERS @ NEKKERHAL:

dbvideo dresscoat LOGOPRISMAX BLACK SMALL sense
  tcf motcha  

CATERING PARTNERS @ NEKKERHAL:

artfood  repas  silverspoon

TRAVEL PARTNERS:

imagine travel icelandair gray line flyover iceland
islandsstofa reykjavik excursions iceland travel brussels airport
 blue lagoon  marina meet in reykjavik special tours

PARTNERS AFTERPARTY:

   p productions  challenge mc  

ORGANIZATION:

 eventmasters experience fast forward

MEDIA PARTNERS:

   eventnews  zinvite  

WITH THE SUPPORT OF THESE ASSOCIATIONS:

 acc besa febelux

Meer van BEA Awards :