Benelux Event Awards

May 29, 2020, 14:40
BEA 2019 : De inschrijvingen gaan van start!

BEA 2019 : De inschrijvingen gaan van start!

22 oktober 2018

Heeft uw agentschap een of meerdere evenementen uitgevoerd die in aanmerking zouden kunnen komen voor een trofee in een van de categorieën van de BEA Awards? Dan is het tijd om uw dossiers voor te bereiden voor deze 21ste editie ! Hoe kan u dit doen en waarom moet u meedoen? Wij leggen u uit hoe alles in zijn werk gaat …

Inschrijvingen, evaluaties & data

  1. Surf naar www.bea-awards.be om uw inschrijvingsformulier in te vullen. De inschrijvingen zijn geopend tot 15/11/2018. In dit stadium volstaat het dat u het reglement aanvaardt en enkele gegevens doorgeeft: de naam van het project of de projecten die u voor de competitie wenst in te schrijven, de categorie waarvoor u in aanmerking komt, uw contactgegevens, etc.
  2. In december zal u opnieuw door de organisatie gecontacteerd worden voor het opstellen van uw kandidatendossier. Voor elk project moet u daarbij een beschrijving, enkele foto’s en twee video’s (3 min. voor de jury en 1 min. voor weergave op het podium in geval van winst) doorsturen.
  3. In januari begint de jury (cf. infra) met de online preselectie van de projecten.
  4. De namen van de finalisten worden in de maand februari gecommuniceerd. Indien u hierbij hoort, heeft u enkele weken om zich voor te bereiden op de live presentaties voor de jury, die op 27 maart 2019 zullen plaatsvinden in Mechelen (Congres- en Erfgoedcentrum Lamot).
  5. Noteer alvast 27 maart 2019 in jullie agenda. Vanaf 18u ontvangt de Nekkerhal u voor de 21ste ceremonie van de BEA Awards… en misschien verschijnt u wel op het podium!

Jury

De jury zal worden voorgezeten door Gerd De Bruycker (Marketing Director Northern Europe - Event Marketing, EMEAR) en Marianne Bruggeman (Event Manager - D'Ieteren Events). Zij zullen worden bijgestaan door de verantwoordelijken voor evenementen bij bedrijven zoals Orange Belgium, Baloise Insurance, Proximus, Inbev, SsanYong, de Nationale Loterij, Mastercard, Carrefour Belgium, Coca-Cola,… alsook vertegenwoordigers van de pers en de wereld van de associaties (ACC Belgium). De volledige jurysamenstelling kan hier geraadpleegd worden.  

Deelnamekosten

Zoals vorig jaar bedraagt het inschrijvingsgeld € 650,- per project en u heeft daarbij eveneens recht op 2 VIP-plaatsen. Is uw agentschap minder dan 3 jaar oud? In dat geval kan u uw projecten gratis inschrijven. De inschrijvingskosten zullen dan niet worden aangerekend, tenzij u doorstoot tot in de finale! De leden van de associatie acc belgium zullen kunnen genieten van een korting van 10% op het inschrijvingsgeld voor hun projecten.

Waarom deelnemen?

De BEA Awards blijven een unieke gelegenheid om zich te positioneren tussen de beste agentschappen binnen de eventcommunicatie. Naast de trofeeën, is de competitie ook een unieke kans om een groot panel van corporate event managers te ontmoeten en hen uw expertise te presenteren binnen een gezonde competitiesfeer, waarbij networking een van de grote troeven van de ceremonie is.

Wij wensen iedereen veel succes !

Meer van BEA Awards :