Audiovisueel

Jul 5, 2022, 12:38
John & Jane ondersteunt groeitraject met crowdlendingcampagne

John & Jane ondersteunt groeitraject met crowdlendingcampagne

25 april 2022

Premium audiovisuele productiepartner John & Jane heeft gezonde ambities en grote dromen. Om on top of the game te blijven en het groeitraject door te zetten, investeert zusterbedrijf en verhuurpijler Deltarent sterk in innovatieve audiovisuele technologie. Met een crowdlendingcampagne, in samenwerking met Bolero Crowdfunding, zet het bedrijf hiervoor een financieringsronde in.

John & Jane staat onder meer gekend voor de persoonlijke aanpak waarmee het elke productie benadert. Door de investering in nieuw materiaal te voorzien via crowdlending trekt het team die lijn door in het verwezenlijken van de toekomstvisie. Managing partner Katrien Vermeire: “We kijken vol vertrouwen naar de toekomst. De komende jaren mikken we op verdere groei, ook op internationale schaal. Op deze manier John & Jane-believers daarbij kunnen betrekken, voelt gewoon heel erg goed.” Op 26 april schiet de crowdlendingcampagne uit de startblokken op het platform van Bolero Crowdfunding.

Premium audiovisueel materiaal voor topproducties

De eventsector evolueert razendsnel. Klassieke evenementen maken plaats voor experiental marketing. Om op elk moment de extra touch toe te voeg aan b2b- of b2c-producties investeert John & Jane voortdurend in audiovisueel materiaal. Klank, licht, video en rigging: alles is voor handen binnen zusteronderneming en verhuurbedrijf Deltarent. Precies daar wordt de financiering ook ingezet: het vernieuwen en uitbreiden van uitrusting en mogelijkheden.

“Het is ongelofelijk wat allemaal mogelijk is met de nieuwe audiovisuele technologie. Daar willen we als bedrijf sterk op inzetten. Virtual en extended reality, materialen voor hybride events, nog betere verlichting en audio, ... We go for gold. Dat is en blijft onze missie. Enkel met de beste materialen op de markt garanderen we onze klanten de premium service waar John & Jane voor staat. In bestaande en in nieuwe marktsegmenten van de eventsector”, zegt Katrien Vermeire vastberaden.

John & Jane zet een crowdlendingcampagne op poten. Dat wil zeggen dat het bedrijf door uitgifte van een obligatielening op zoek gaat naar financiering. 500 000 euro om precies te zijn. Particulieren krijgen zo de kans mee te stappen in het groeiverhaal van het bedrijf en krijgen in ruil een rendement op een vaste looptijd. Meer info over die looptijd of het rendement van deze campagne, kan je terugvinden op de website van Bolero Crowdfunding : https://crowdfunding.bolero.be/nl/project/john-jane--2692/specs

Meer van John&Jane :