Audiovisueel

Mar 29, 2024, 6:25
Een uitermate bewogen jaar voor Trimex!

Een uitermate bewogen jaar voor Trimex!

22 januari 2015

Trimex - Technical Event Architects' staat niet alleen in voor setdesign, maar ook voor de volledige technische productie van events, shows, beurzen, congressen en concerten.

2014 was een uitermate bewogen jaar voor Trimex omdat ...

  • het Europees Parlement voor hun vaste TV-set in Brussel koos voor een setdesign van Trimex. Gedurende de maand januari werd er gebouwd aan een uiterst moderne en flexibele TV-set. In opdracht van DB Video en samen met enkele partners werd er een uitstekend resultaat neergezet. Deze TV-set wordt momenteel nog steeds gebruikt door verschillende Europese TV-stations.
  • de VRT voor Trimex koos als vaste partner voor visibiliteitsmaterialen en standenbouw. Of het nu over een eenvoudige rollup of een geprint zeil ging, een stand op Rock Werchter of op de Gentse Feesten, voor Studio Brussel, Radio 2, Ketnet, Klara, Radio 1 of MNM was, wij ontwierpen, bouwden of leverden alle visibiliteitsmaterialen en standen. Zo werd bijvoorbeeld de stand van de VRT op de boekenbeurs ook door ons volledig ontworpen en getekend in 3D.
  • onze vaste klanten ook dit jaar weer voor ons kozen. Voor de setdesign of een complete technische productie van hun events, zoals onder andere de "Randstad Award" en het nieuwjaarsevent voor "Lyreco" in opdracht van Newworld, en KBC-festivals in opdracht van BBDO, ...
  • er ons ook heel wat nieuwe klanten hebben gecontacteerd. Accent Events en Sylvester Productions contacteerden ons voor de setdesign en de technische uitwerking voor enkele events. De opening van het nieuwe Inno-gebouw in Hasselt deden we in opdracht van Steven Palmaers, maar ook het gloednieuwe eventbureau New Balls Please koos om met Trimex samen te werken voor de events van Bidvest en Opel.
  • we voor de Europese verkiezingen de kans kregen de setdesign te maken van de Hemicycle in het Europees Parlement. 42 TV- stations maakten opnames van het 'Presidential debate' dat enkele dagen voor de verkiezingen doorging. Ook de aangepaste set die voor de verkiezingen zelf werd gebruikt, werd door Trimex ontworpen. Dit was een enorme uitdaging, die samen met de juiste partners tot een goede einde werd gebracht. Zowel het Europees Parlement, als opdrachtgever DB Video waren unaniem over het resultaat: "fantastisch".
  • we tenslotte in november, in opdracht van DB Video, de technische productie deden voor het bezoek van de paus aan het Europees Parlement te Straatsburg. In december hielpen we ' Music For Life' hun 'Warmste Week' tot een goed einde te brengen door alle visibiliteitsmaterialen in de Schorre in Boom voor onze rekening te nemen.

We danken al onze klanten en partners voor dit bewogen, maar zeer geslaagd jaar en hopen dat we in 2015 op ditzelfde elan verder mogen werken.

www.trimex.be

Meer van Trimex :

Trimex