Audiovisueel

Sep 22, 2020, 7:41
Een topjaar voor Trimex

Een topjaar voor Trimex

21 november 2019

2019 loopt stilletjes aan op zijn einde. Het moment om terug te blikken op een succesvol jaar. Trimex deed voor heel wat zeer leuke events het technische ontwerp en de uitvoering. We stellen er graag enkele aan jullie voor.

Europese Verkiezing 2019
Het is een vaste waarde in het repertoire van Trimex. Voor de Europese verkiezingen, in opdracht van EBP / DB Video, verzorgden we de setdesign en de technische productie voor de Europese TV-uitzendingen.
(zie foto bovenaan)

Modere 2019 Social Retail Conference
Voor dit tweedaagse congres in Lyon deden we de setdesign en technische productie. Opdrachtgever was New Balls Please.
2019 Modere Lyon NBP LudoV 01

Inhuldiging van het Rentel “Offshore wind farm”
In de Hippodroom van Oostende stonden we, in opdracht van Balthazar Events, in voor de setdesign en technische productie van dit inhuldigingsevent.
2019 Rentel BalthazarEvents LudoV 03

BD MyShopi
Naar goede jaarlijkse gewoonte voerden we de nieuwjaarsconferentie voor BD MyShopi uit voor Exceptional Events. Dit jaar werd er gekozen voor Hotel De La Poste, waar we instonden voor de setdesign en technische productie.
2019 BdMyShopi Exceptional Events LudoV 01

Sales Conferentie voor Lyreco Benelux
In opdracht van Balthazar Events verzorgden we de setdesign en technische productie voor de jaarlijkse conferentie voor Lyreco. Deze ging door in een circustent in Riemst en een voormalige kerk in Maastricht.
2019 Lyreco Balthazar Events LudoV 01

Le Soir en De Tijd
Opnieuw in Hotel De La Poste maar deze keer een fijne samenwerking met Mediafin.  We deden er de nieuwjaarsreceptie voor de medewerkers van Le Soir en De Tijd.
2019 Newyears event Mediafin LudoV 01

European Lottery Opening and Closing event
Eventmasters contacteerde ons voor een event in Het Sportpaleis en Koningin Elisabethzaal. We zorgden voor de setdesign en technische productie voor het openings- en sluitingsevent van de European Lottery.
2019 EU Lottery EventMasters 01

Wil jij net als bovenstaande klanten rekenen op onze kennis en aanpak voor je technische productie? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag hoe we je verder kunnen helpen.

Meer van Trimex :

Trimex