Audiovisueel

Sep 24, 2020, 13:50
Uitverkoop van tweedehands audiovisueel materiaal bij AED

Uitverkoop van tweedehands audiovisueel materiaal bij AED

18 september 2019

Op zondag 22 september van 10u tot 17u organiseert AED group opnieuw een ‘Second Hand Sunday’ aan het bedrijvenpark De Veert 6 in Willebroek. Het evenement is uitgegroeid tot de grootste uitverkoop van professioneel tweedehands audiovisueel materiaal in België.

AED group houdt na het drukke zomerseizoen grote schoonmaak in de magazijnen en dat zorgt voor een gigantisch aanbod aan tweedehands materiaal in zeer goede conditie. De bezoekers kunnen niet alleen hun gading slaan in het aanbod van AED, maar ook bij enkele externe standhouders.

AED group verhuurt en verkoopt normaal gezien enkel aan professionele gebruikers, maar op Second Hand Sunday is iedereen welkom. Ook leden van sportclubs, (culturele) verenigingen, bedrijven, evenementenkantoren en particulieren kunnen éénmaal per jaar terecht om materiaal aan te kopen.

Het aanbod is enorm: luidsprekers, microfoons, tv-schermen, LED-walls, audio- en lichtconsoles, takels, kabels, versterkers, connectoren, DJ materiaal, podiumelementen, projectoren, statieven, bewegende showverlichting, volgspots, materiaalkisten, theaterspots, elektrische toebehoren, truss structuren, enzovoort.

AED Second Hand Sunday is uitgegroeid tot de grootste koopbeurs van professioneel tweedehandsmateriaal in België. De toegang is gratis en voor kinderen wordt er een springkasteel voorzien.

Facebook link: https://www.facebook.com/events/2350499248350989/