Audiovisueel

Sep 20, 2019, 16:00
Vidi-Square stelt unieke powerboat voor in stijl

Vidi-Square stelt unieke powerboat voor in stijl

02 maart 2018

Als fabrikant van op maat gemaakte power boats houdt Bernico Powerboats van een uitdaging. De vraag van een klant om een boot te bouwen in de stijl van de Lamborghini Aventador werd dan ook met enthousiasme ontvangen. Om het adembenemend mooie resultaat in stijl voor te stellen, deed Bernico beroep op Vidi-Square.

In de wereld van de ‘power’ boten geniet Bernico Powerboats een stevige reputatie, zowel op vlak van recreatieve vaartuigen als raceboten. De ontwerpen getuigen steevast van een grote creativiteit. Toen een klant aan Nico Bertels vroeg om een boot te maken in de stijl van de Lamborghini Aventador, een wel zeer speciale combinatie, aarzelde de zaakvoerder geen moment. Het resultaat oogt schitterend en dat mocht ook de buitenwereld weten.

“Om de boot in autostijl voor te stellen aan onze klanten en de pers, hebben we voor het technische aspect beroep gedaan op Vidi-Square. Zij hebben voor ons zowel licht, geluid als beeld verzorgd en stonden ook in voor de decoratieve inkleding van het atelier waar de boot werd voorgesteld.”

Nico Bertels nam voor de voorstelling van deze unieke boot contact op met verschillende kandidaten, maar koos resoluut voor Vidi-Square.

“We hadden kennis gemaakt met hun werk op een event van Porsche Antwerpen, vandaar dat zij ook werden gecontacteerd. En meteen was er een klik, temeer omdat zij meedenken in het verhaal. Het is niet zo dat wij een opdracht hebben gegeven en zij die hebben uitgevoerd. We hebben verschillende vergaderingen belegd om het volledige technische verhaal op punt te stellen. Daarbij hebben wij onze zeg gedaan en heeft Vidi-Square hun ideeën op tafel hebben gelegd om dan alles naadloos te implementeren in een totaalpakket. Of dit voor herhaling vatbaar is? Zeker weten, we zijn zeer tevreden over onze samenwerking.”

www.vidisquare.com

Meer van VidiSquare :

Vidi-Square - AV Solutions & Video Rental