Audiovisueel

Jul 11, 2020, 7:59
Novid lanceert de LT Series!

Novid lanceert de LT Series!

22 september 2017

Het idee van de nieuwe LT Series is even simpel als geniaal: led schermen worden eenvoudig en snel met aluminium standbouwframes gecombineerd. De uitwerking van dit nieuw product komt van Wouter Van Beirendonck, zaakvoerder van Novid en een echte rot in het evenementenvak. Waarom nog wachten? Laat de show beginnen!

De LT Series bieden tal van voordelen:

  • ‘All-in-one oplossing’: de led schermen passen perfect in modulair op te bouwen aluminium frames van diverse standenbouwsystemen. Die worden geconfigureerd volgens de wensen van de klant.
  • ‘Binnen én buiten’: de LT Series zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik.
  • ‘Een nog betere resolutie’: de pixelpitch van de schermen voor indoorgebruik is 2,8 mm, voor outdoor is dat 4,4 mm.
  • ‘Gebruiksgemak’: een groot voordeel van het systeem! De opstellingen laten zich immers snel opbouwen en afbreken. Time is money!

Wouter Van Beirendonck: “Deze oplossing past helemaal in de missie van Novid om als verhuurder van audiovisueel materiaal authentieke totaalervaringen voor onze klanten te willen creëren. Dat is net wat onze LT Series doen: op een eenvoudige manier van een stand een adembenemende beleving maken.”

Meer weten over deze producten?

Bekijk de LT1 Indoor LEDwall en de LT2 Outdoor LEDwall in de rubriek ‘producten’ en download hier de flyer.

Wil je de LT Series eens van dichtbij bekijken?

Dat kan als je een bezoekje brengt aan de spiksplinternieuwe showroom in Waarloos. Op afspraak komt Novid ook met de mobiele showroom tot bij de klant.

www.novid.be