Audiovisueel

Apr 27, 2024, 1:52
Prismax: dé partner voor geslaagde visuals

Prismax: dé partner voor geslaagde visuals

03 februari 2017

Al meer dan tien jaar is Prismax een ervaren partner voor het creëren en projecteren van visuele content voor allerhande evenementen. Anno 2016 verzorgde het Mechelse bedrijf projecten over de hele wereld, waaronder ook spectaculaire festivals zoals Tomorrowland of de shows van Dimitri Vegas & Like Mike. Maar ook voor iets bescheidener B2B-evenementen kan het ervaren team van Prismax een waaier aan oplossingen bieden.

Prismax werkt met een team van negen mensen dat bestaat uit specialisten met een ervaring die veel verder reikt dan bij het ontstaan van Prismax in 2005. Het bedrijf focust in hoofdzaak op zes soorten diensten, waarvoor men alle know-how in eigen huis heeft, en men dus niet op externe partners hoeft te rekenen.

Ontdek ons aanbod

Projecties op allerhande objecten

Een eerste luik van het aanbod van Prismax is het creëren van custom motion graphics, op maat van de klant. Dit kan gaan om titelanimaties, logoanimaties, videobumpers, abstracte visuals… de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Daarnaast kan men ook zorgen voor projection mapping, projecties op de meest uiteenlopende plaatsen. Auto’s, gebouwen, objecten, op zowat alles kan geprojecteerd worden.

Betrouwbare ondersteuning

Verder verzorgt Prismax ook video operating tijdens events, waarbij men ervoor zorgt dat de visuals op de juiste momenten op het scherm verschijnen. Hiervoor maakt men gebruik van een eigen arsenaal van mediaservers. Ook heeft men eigen videotechniekers in huis die instaan voor technical video support en zorgen dat alles werkt en dat eventuele problemen worden opgelost.

052017prismax site

Perfect getimede visuals

Een andere specialiteit van het huis zijn de timecode-shows, waarbij technologie ervoor zorgt dat de timing van audio en video tot op de milliseconde op elkaar zijn afgestemd. Ten slotte levert Prismax ook nog video jockeys voor muzikale events. Zij zorgen voor on-the-flyvisuals die qua snelheid, kleur en feel perfect passen bij de muziek die op dat moment gespeeld wordt.

Internationale ervaring

De voorbije jaren heeft Prismax heel wat naam verworven in de muziekwereld. Hun creatieve visuals zijn onder andere te bewonderen tijdens Tomorrowland en de shows van Dimitri Vegas & Like Mike. In de nabije toekomst hoopt Prismax deze kennis en ervaring ook vaker te kunnen tonen tijdens B2B-evenementen, waarvoor men ook tal van originele projectie-ideeën in huis heeft.

Maak kennis met Prismax tijdens de vakbeurs Event & Communication Days op 19 en 20 april 2017 in ICC Ghent – www.ecdays.be

www.weareprismax.com

www.prismax.be

Meer van Prismax :

Prismax