Audiovisueel

Mar 28, 2024, 13:23
Event Management Belgium, Creative Visual Solutions

Event Management Belgium, Creative Visual Solutions

16 juni 2016

Na een start op de Belgische markt zonder al te veel publiciteit, is Event Management Belgium (EMBE) trots om haar 2de verjaardag te vieren en te kunnen terugkijken op enkele fantastische projecten. Hoog tijd om u te informeren over wat we gerealiseerd hebben en vooral, wat voor u kunnen doen!

Wij specialiseren ons in het leveren van videomateriaal en automation voor de evenementen sector. Wij leveren hoogtechnologische producten, inclusief de nieuwste ledschermen en projectiemateriaal, maar ook een uitgebreid gamma automation materiaal, gericht op het leveren van content van de hoogste kwaliteit. EMBE voorziet ervaren en getalenteerde medewerkers die gepassioneerd zijn in het vinden van de juiste oplossing voor uw evenement. We hebben de ondersteuning en de middelen om projecten van elke grootte of complexiteit te ondersteunen.

Met kantoren in Milaan, Londen, Parijs en Brussel, is ons doel om de voornaamste referentie te worden voor technologische ondersteuning en productie op multimedia evenementen. We willen dit doen door ons materiaalpark constant te updaten, de nieuwste technologieën te gebruiken en continu nieuwe applicaties te zoeken die aan de eisen van onze klanten voldoen. Onze missie is om dit allemaal te doen en op hetzelfde moment betrouwbaarheid, kwaliteit en technische ondersteuning te leveren zoals enkel een marktleider dat kan.

Contactpersonen:

Jean Troisgros

Jean, jouw contact in België, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de entertainment- en evenementensector. Gedurende deze periode heeft hij audiovisuele oplossingen voor tal van high-profile evenementen geleverd. In februari 2014 richtte Jean de Belgische dochteronderneming van de Event Management group op.

jean@eventmanagementsrl.it

+32 (0)475 462 289

Lorenzo Petrini

Lorenzo heeft Italiaanse roots en kan een decennium aan ervaring en indrukwekkende kwalificaties voorleggen in het vakgebied Video. Regie van multi HD cameras of een 30 motors aansturen die LED schermen doen bewegen... hij kan het allemaal. Tegenwoordig is hij technisch raadgever en project manager voor België en de overige filialen van Event Management Europa.

lorenzo@eventmanagementsrl.it

+44 (0)752 835 094 7

Enkele van onze projecten in België en in het buitenland:

  • LE GRAND CACTUS 2106
  • D6BELS MUSIC AWARDS 2016
  • CA N'ARRIVE PAS QU'AUX AUTRES 2015
  • NEONSPLASH PAINT PARTY LILLE 2015
  • DANCE ATTITUDE 2015
  • MAISON DE MODE 2014
  • TIZIANO FERRO SUMMER TOUR 2015
  • CATWALK CALZEDONIA MILAN 2016
  • L'ISOLA DEI FAMOSI 2016
  • METALLICA AT SONISPHERE FESTIVAL 2015
  • GTC4 REVEAL 2016

www.embe.be

Event Management Belgium op Facebook

Meer van Event Management Belgium :