Audiovisueel

Jun 18, 2024, 5:07
Matrix Droneshows verzorgt nu ook - als enige in België - indoor droneshows

Matrix Droneshows verzorgt nu ook - als enige in België - indoor droneshows

03 juni 2024

Sinds enkele jaren is de eventsector vertrouwd geraakt met outdoor droneshows. Een spectaculaire visuele attractie die zorgt voor een onvergetelijk moment. Maar intussen heeft men bij Matrix Droneshows al de volgende stap gezet, want daar kunnen nu ook indoor droneshows geboekt worden.

Deze nieuwe indoor toepassing – die Matrix Droneshows als enige in België aanbiedt – werd onlangs weer in de praktijk gebracht tijdens de driedaagse conferentie van een internationaal bedrijf uit de financiële sector. In Gare Maritime, op de site van Tour & Taxis waren gasten van over de hele wereld tijdens het afsluitend event getuige van een spectaculair slotakkoord.

Tijdens deze indoor droneshow – met maar liefst 50 drones – werden allerlei elementen getoond die gelinkt kunnen worden aan de beurs: een euroteken, een dollarteken, een bel, positieve en negatieve beursgrafieken… De hele show werd aangestuurd  via timecode op  bijpassende muziek. Het spektakel werd compleet gemaakt met 20 watt lasers en bewegende vuureffecten van 7theaven.

Met deze indoor show heeft Matrix Droneshows iets unieks gedaan. Men is erin geslaagd om een ‘next level show experience’ aan het evenement toe te voegen. En dat uiteraard in de meest veilige omstandigheden. De klant en zijn gasten waren alleszins laaiend enthousiast over het resultaat van deze ongeziene show.

Klant: ICMA, in opdracht van The Boosting Group