Associaties

Nov 29, 2023, 16:18
Echo24 pakt uit met indrukwekkende line-up van sprekers

Echo24 pakt uit met indrukwekkende line-up van sprekers

16 november 2023

Na een succesvolle eerste editie heeft Event Confederation met Echo24 een vervolgeditie van zijn jaarlijkse conferentie aangekondigd. Deze zal plaatsvinden op 6 februari 2024 in Hi! Site in Grimbergen. Intussen heeft de confederatie ook al tientallen sprekers voor het event onthuld.

Als verenigende kracht binnen de Belgische eventsector wil Event Confederation voor iedereen kansen creëren om geïnspireerd te worden, te leren, hun netwerk te versterken en te laten groeien, en samen sterker vooruit te komen.

Echo24 biedt een kans om te netwerken, ideeën en ervaringen uit te wisselen met honderden afgevaardigden uit alle hoeken van de evenementen-, live- en entertainmentwereld en om inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland te horen die hun perspectieven en strategieën delen over thema's die van cruciaal belang zijn voor onze branche.

Ook dit jaar werd weer gekozen voor een nieuwe, disruptieve ‘place to be’ die de visie van de confederatie weerspiegelt. Bereid je voor om versteld te staan van Hi! Site, een voormalige koffiebranderij, die werd omgetoverd tot een multifunctionele en duurzame ruimte waar productieve, creatieve en recreatieve activiteiten samenkomen.

Intussen heeft de organisatie ook al de eerste sprekers onthuld: Jan Jambon, Marco Balich, Thomas Riedel, Tomas Vandespiegel, Michiel Beers, Eric Everard, Thierry Geerts, Peter Decuypere, Siviglia Berto, Marie Delvaulx, Indra Dewitte, Jean Van Damme, Manon Glauden, Valerie Decoster, Koen Van Kerckhoven, Timo Lejeune, Bertel Cousaert, Maarten Dresseleers, Marijn Broeckaert, Birgit Walraet, Daan Kerckhof, Ben Laloux, Katrien De Troyer, Wim Thijs, Emmanuel Andries, en nog vele anderen.

Voor het volledige programma en de meest recente sprekerslijst kunt u terecht op echo24.be.

Meer van Event Confederation :