Associaties

Dec 2, 2022, 17:35
Schitterend palmares van BOCA shortlists

Schitterend palmares van BOCA shortlists

22 september 2022

ACC en Custo organiseren voor de vijfde keer de Best of Content Awards, en kunnen daarbij beroep doen op een bijzonder toegewijde Jury van 22 opdrachtgevers uit de Content Marketing-wereld. Zij hebben zich online uitgesproken over maar liefst 88 Content Marketingcases en -Craftsmanship cases.

De Jury was duidelijk onder de indruk, want 57 entries haalden de shortlist: 28 in de categorieën Content Marketing (Strategy en Distribution) en 29 in Content Craftsmanship. De Juryleden hakken de knoop door tijdens de live Jurydag op 4 oktober in eventlocatie “Jacques”, het vroegere Jacob Jordaenshuis, te Antwerpen.

De Craftsmanship-jury zal het fysieke materiaal voor de Craftsmanship Awards beoordelen, terwijl de Content Marketing (Strategy & Distribution) Jury de ge-shortliste bureaus binnen de Content Marketing categorieën zal beoordelen tijdens een live presentatie van de 28 geselecteerde cases.

Daarbij valt op dat vooral Propaganda het meeste kans maakt om in de prijzen te vallen, met 3 shortlists in de Content Marketing categorieën en 7 shortlists voor de Craftsmanship Awards. Com&Co en The Fat Lady zijn de runner ups met 7 ge-shortliste cases voor Com&Co en 6 ge-shortliste cases voor The Fat Lady. In totaal maken 18 bureaus kans op een fel begeerde BOCA 2022 Award.

De volledige lijst met alle genomineerde cases vind je op www.bestofawards.be

Meer van BOA/BOCA :