Associaties

Dec 2, 2022, 18:07
De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

De BOA-Juries weerhouden sterke shortlists

20 september 2022

Maar liefst 14 adverteerders en 22 CD’s hebben meer dan 120 entries beoordeeld voor de 31° editie van de Best Of Activation Awards.

Langs de Adverteerders-kant, haalden maar liefst 38 unieke cases van 21 verschillende bureaus de shortlist in 14 categorieën. Sommige cases werden voor meerdere categorieën ingeschreven, waardoor er 63 kanshebbers zijn voor een Gold, Silver of Bronze BOA. Die zullen hun case ook op 3 oktober live verdedigen aan de 14-koppige Jury in eventlocatie “Jacques”, het vroegere Jacob Jordaenshuis, te Antwerpen.

Ook de Creatieve Jury levert een sterke shortlist op met 17 cases van 9 verschillende bureaus, die een Gold, Silver of Bronze Creative BOA kunnen winnen: zowel bij de profit- als bij de non profit cases. De 22 CD’s hakken de knoop door tijdens de tweede ‘live’ ronde op 3 oktober, zelfde locatie in Antwerpen. 

De grootste kanshebber, zowel aan de kant van de CD’s als de Adverteerders, is Wunderman Thompson, met maar liefst 5 kanshebbers voor een Creative BOA en 5 genomineerde cases in 12 categorieën bij de Adverteerders’ BOA’s.

Happiness en LDV United vervoegen de Top 3 langs creatieve kant, en die laatste eist samen met BBDO plaatsen twee en drie op bij de Adverteerders.

De volledige lijst met alle genomineerde cases vind je op www.bestofawards.be

Meer van BOA/BOCA :