Vaste & tijdelijke locaties

Nov 29, 2023, 16:40
Laat je rondleiden in de gloednieuwe eventlocatie

Laat je rondleiden in de gloednieuwe eventlocatie

14 september 2023

Maak je klaar voor een virtuele rondleiding in de gloednieuwe eventlocatie op 't Zuid in Antwerpen: het glamoureuze SEI-OTTO. Waar privéfeesten en zakelijke events in de spotlights staan. En elegantie en moderniteit de perfecte cocktail voor jouw event vormen. Ga je mee op ontdekking?

Nieuw leven in Antwerpen Zuid

We staan op 't Zuid in Antwerpen in De Burburestraat aan huisnummers 6 en 8, waar een mysterieus en nieuwsgierig gevoel elkaar ontmoeten. De deuren naar Dinner & Dance openen.

Onze ogen vallen meteen op de zwarte marmeren inrichting met gouden elementen. Een grote dansvloer, trendy bar en dj-booth spreken tot de verbeelding: hier komen dansbenen los en treedt vreugde naar de voorgrond!

SEI-OTTO is de perfecte locatie voor jouw privéfeest of zakelijk evenement. Je kan er tot 200 gasten ontvangen voor je verjaardagsfeest, huwelijk, receptie of lezing. Zowel door particulieren, ondernemingen als evenementenbureaus te boeken.

Open keuken is eyecatcher

We lopen de dansvloer over en komen in een grote eetruimte. Met een indrukwekkende open keuken, die je een blik achter de schermen gunt. Om niet alleen met je smaakpapillen, maar ook met je ogen van de culinaire magie te genieten. Een verrijking voor de zintuiglijke ervaring!

De catering in SEI-OTTO is vrij te kiezen.

In 't hart van de stad

Terug buiten komen we op het buitenterras, waar je gasten genieten van de levende omgeving en de verbluffende architectuur.

Parkeren? Dat doe je buiten de kantooruren op de parking aan SEI-OTTO. Ook Q-Park Steendok is op wandelafstand.

Kom het live ontdekken

SEI-OTTO is de juiste setting voor élk event! Zeker voor eindejaars- en nieuwjaarsfeesten. De marmeren inrichting en gouden elementen maken van SEI-OTTO een elegante locatie om 2023 in stijl af te sluiten en te proosten op het nieuwe jaar!

Wil jij graag met je eigen ogen deze unieke locatie ontdekken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende rondleiding!

15/11 openen de deuren voor iedereen

Woensdag 15 november opent SEI-OTTO haar deuren voor de Familiarity Day in Antwerpen. Een initiatief in het kader van de BEA Awards 2023, de prestigieuze awarduitreiking voor evenementenbureaus. Alle bedrijven die entertainment in Antwerpen blazen, verwelkomen je die dag voor een uniek bezoek. En ook SEI-OTTO zet haar deuren voor je open!