Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 10:21
Petit Jacques: dining, meeting of workshops tot 24 personen

Petit Jacques: dining, meeting of workshops tot 24 personen

20 april 2023

Goed nieuws als u plannen hebt om in de Antwerpse binnenstad een klein gezelschap te verwelkomen in een unieke omgeving. ‘Petit Jacques’, de kleine zaal van de eventlocatie ‘Jacques’, kan voortaan apart geboekt worden.

In de zaal staat, naast een bar met barkrukken, ook een grote lange gastentafel die plaats biedt aan 24 personen. De infrastructuur en faciliteiten van ‘Petit Jacques’ zijn perfect afgestemd op het organiseren van een privé-diner, een workshop of een meeting.

Privé-diner

 ‘Petit Jacques’ kan volledig geprivatiseerd worden om te genieten van een privé-diner met de gezelligheid van een huiskamerrestaurant… naar uw keuze bereid door onze in-house catering of door de chef-kok van uw favoriete restaurant. We zullen zelf op regelmatige basis trendy ‘private dining’-concepten lanceren rond seizoensproducten, wijndomeinen … of volledig op maat. Maar we bieden ook de mogelijkheid voor restaurants die zelf geen ruimte hebben voor grotere groepen om deze ruimte volledig over te nemen. Of brengt u graag uw eigen (sterren)chef mee voor uw diner? Alles is mogelijk!

Workshop

Wilt u een workshop organiseren met vrienden of collega’s rond kunst, wijnen, cocktails of een ander thema? Dan is ‘Petit Jacques’ ideaal om groepen tot 24 personen te ontvangen. De zaal biedt bovendien alle faciliteiten om uw workshop perfect te omkaderen en tot een succes te maken en we werken samen met de beste experts in hun vakgebied.

Meeting

Of dacht u eerder aan een meeting of brainstorming met collega’s? Dan voorzien we ‘Petit Jacques’ van de nodige technische faciliteiten zoals een scherm, whiteboard ... en uiteraard een gevulde koelkast en koffiemachine. Op vlak van catering kunnen we hier gaan van een heerlijke broodjeslunch tot een privé-diner met sterrenchef. Na de meeting kunnen eventueel nog extra collega’s aansluiten voor een receptie of een afterwork-party in een van de andere zalen van Jacques.

Download de brochure