Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 12:30
Open Days Business in Adventure Valley Durbuy

Open Days Business in Adventure Valley Durbuy

07 maart 2023

De groep La Petite Merveille organiseert op 16 en 17 maart speciale ontdekkingsdagen in Adventure Valley Durbuy. Tijdens een rijk gevulde voormiddag ontdekt u de uitgebreide mogelijkheden van het park.

Adventure Valley Durbuy biedt een uniek natuurlijk kader voor de organisatie van teambuildings, seminars, congressen, familiedagen en klantendagen, maar ook voor salons, productlanceringen, bedrijfsfeesten en after-works. Om de mogelijkheden van het park te tonen, nodigt LPM potentiële klanten uit tijdens twee ontdekkingsdagen.

Op 16 maart verwelkomt men de bedrijfswereld. Een dag later, op 17 maart, worden agentschappen uit de evenementen- en toerismesector ontvangen. Elke ontdekkingsdag begint om 9u30 met koffie en croissants. Daarna volgt er een presentatie van het park en een bezoek aan de infrastructuren. Het programma wordt ’s middags afgesloten met een lunch.

Bent u geïnteresseerd om de mogelijkheden van Adventure Valley Durbuy zelf te komen ontdekken? Reserveer dan nu uw plekje voor een van beide dagen via gaelle@lpm.be (0476 98 24 34) of carole@lpm.be