Vaste & tijdelijke locaties

May 5, 2024, 11:40
Soko Rooftop: een groot nieuw project voor bedrijven

Soko Rooftop: een groot nieuw project voor bedrijven

18 oktober 2022

Na het succes van zijn tweede seizoen vervolledigt de Soko Rooftop, met zijn adembenemend uitzicht op het Zoniënwoud en de mooiste monumenten van Brussel, het aanbod met de lancering van een nieuw project gericht op bedrijven: de Soko+. Gehele winter 2022-23 geopend.

Soko Rooftop, genesteld in weelderig groen bij de Vier Armen in Tervuren, op de 11e verdieping van een gebouw met uitzicht op het Zoniënwoud, is een idyllische plek voor uw ontspannen en gezellige evenementen, seminars, teambuildings in het bos, diners en dansfeesten. De Soko Rooftop biedt volledig aanpasbare ruimtes voor uw evenement. Het zal moeilijk zijn om te weerstaan aan de charme van deze plek!

Gautier Leclercq, partner van Soko Rooftop : Na dit tweede mooie seizoen wilden we deze winter een nieuwe impuls geven door ons aanbod aan te vullen met Soko+. Met zijn volledig verwijderbare binnenruimte van 110 m2, zijn geprivatiseerd terras dat exclusief is gewijd aan evenementen, moet het ongetwijfeld bedrijven aanspreken die een moment van gezelligheid willen creëren en/of met hun teams willen werken. De uitbreiding van de Soko Rooftop biedt plaats aan maximaal 120 personen in een volledig ingerichte lounge/bar die naar ieders wens kan worden aangepast. Bovendien heeft u er een adembenemend uitzicht op de zonsondergang”.

Concept

De SOKO is een groot gloednieuw terras dat is geïnstalleerd op de top van het "slakkengebouw". Dit kantoorgebouw, gelegen aan het Vierarmenkruispunt in Kraainem, wordt beklommen door drie gekleurde slakken. Het dakterras biedt in de zomer vanaf 17.00 uur 120 afterwork-plaatsen met cocktails en een DJ-set. Allemaal met een 360° zicht op het bladerdak van het Zoniënwoud…

Opening SOKO+

Profiteer nu het hele jaar door van deze elegante plek om uw evenement te organiseren.

De ligging is ideaal aangezien de Rooftop gelegen is nabij een van de belangrijkste toegangspoorten tot het zuidwesten van de hoofdstad, tussen Sint-Pieters-Woluwe, Kraainem en Tervuren.

De locatie heeft een grote gratis parking en is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij de MIVB-tram 44 die stopt aan de voet van de toren.

Contact

Gautier Leclercq : hello@sokorooftop.be
455 Mechelsteenweg 1950 Kraainem 
www.sokorooftop.be  
Facebook & instagram: sokorooftop