Vaste & tijdelijke locaties

Oct 2, 2022, 18:40
Le Relais de Bazel symboliseert een nieuwe hedendaagse hospitality beleving

Le Relais de Bazel symboliseert een nieuwe hedendaagse hospitality beleving

14 juli 2022

De huidige versmachtende track-and-trace cultuur dient voor velen soms on-hold gezet te worden. De nood aan het heroveren van de controle over zichzelf en zijn omgeving inspireerde het ontstaan van de Private venue Le Relais de Bazel.

Privacy, selfness, well-being, escapisme, duurzaamheid en een intense connectie met de natuur bepalen samen deze eigentijdse gastvrijheid. Zelf het roer in handen nemen en de koers bepalen louter en alleen met wie u het verkiest is wat dit huis van vertrouwen u aanbiedt.

Private venue Le Relais de Bazel is een exclusieve, multifunctionele locatie met de focus op gepersonaliseerde service. Een bevoorrechte cocon bestaande uit twee suites en een loft van zeer hoog niveau. De decoratie en inrichting zijn te danken aan de overvolle inbeeldingskracht van gastvrouw Gina Miurin. Hoewel de gevel van het voormalige herenhuis bijna ongewijzigd is gebleven, werd het hele interieur van de woning opnieuw ontworpen. In eigentijdse stijl natuurlijk. Zo bevinden zich op het gelijkvloers meerdere private spaces voor allerlei doeleinden, een bibliotheek with a view, een kantoor en vergaderruimte, een grote polyvalente ruimte die plaats biedt aan 50 personen zittend, een open keuken met mogelijkheid voor show-cooking, een groot terras dat ook plaats biedt voor 60 personen en aansluitend een enorme privétuin. Op de eerste en tweede verdieping zijn er twee prachtige suites: Suite Manon en Suite La Cinq, alsook de Loft au 5ième Ciel die zowel licht als ruim is en een uitzonderlijk uitzicht biedt op de tuinen en het pittoreske dorpsplein.

De foodbeleving wordt exclusief verzorgd door sterrenchef Kris De Roy (Hofke Van Bazel). Dit gerenommeerd restaurant draagt immers de groene gastronomie hoog in haar vaandel. De intense band met de natuur en al het moois dat die te bieden heeft komt in deze keuken altijd en onvoorwaardelijk tot zijn recht.

www.lerelaisdebazel.be