Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2021, 19:41
Kortrijk Xpo en Good! slaan de handen in elkaar voor de internationale uitrol vakbeurs

Kortrijk Xpo en Good! slaan de handen in elkaar voor de internationale uitrol vakbeurs

15 juli 2021

Kortrijk Xpo bundelt de krachten met het Nederlandse Good! Events & Media in een joint venture. Het doel is om Solar Solutions Nederland, de tweede grootste vakbeurs voor zonne-energie in Europa, te internationaliseren.

De eerste stap hierbij is de uitrol van Solar Solutions Düsseldorf dat plaatsvindt op 1 en 2 december 2021 in Messe Düsseldorf. De kennis van beide partijen net als het enorme potentieel van de Duitse en Europese markt creëren hoge verwachtingen bij beide partijen.

Aanvullende kennis en ervaring

De Europese markt is voor Kortrijk Xpo geen onbekende. Het brengt bij de joint venture dan ook zijn jarenlange ervaring in de beurzen-en evenementensector evenals internationale marktkennis in. Dit zorgde eerder al voor het succes van een vakbeurs voor architecten. Good! op zijn beurt levert het concept, kennis over de zonne-energiebranche evenals marktinzichten over het topic aan. Het eerste gemeenschappelijke project komt er eind dit jaar. Op 1 en 2 december vindt Solar Solutions Düsseldorf plaats in Messe Düsseldorf.

Vakbeurs voor de zonne-energiesector

Solar Solutions brengt vakspecialisten samen. Installateurs, bouw- en adviesbedrijven, woningbouwcorporaties, architecten en andere beslissingsnemers ontdekken tijdens het evenement de laatste innovaties uit de zonne-energiesector. Naast het netwerken, kunnen bezoekers er tal van lezingen en workshops meepikken. Het concept groeide door de jaren heen uit tot de tweede grootste vakbeurs voor zonne-energie in Europa. Met de joint venture willen Kortrijk Xpo en Good! het evenement nu ook internationaal doen groeien.