Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2021, 19:24
Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke officieel geopend

Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke officieel geopend

06 juli 2021

Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group, en burgemeester Jean-Marie Dedecker openden vrijdag onder een stralende zon officieel de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dankzij de nieuwe concertlocatie geniet het publiek deze zomer van een extra ruim aanbod muziek en spektakel.

Burgemeester Jean-Marie Dedecker knipten afgelopen vrijdag tijdens een druk bijgewoond persmoment het lintje door waarmee hij de Proximus Pop-Up Arena officieel voor geopend verklaarde.

 “Het wordt een memorabele dag. Niet in het minst omdat het eerste evenement in onze nieuwe arena meteen van nationaal belang is. We zijn zeer blij dat onze arena op tijd klaar is om de kwartfinale van de Rode Duivels op groot scherm te tonen”, zei Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group, bij de opening van de Proximus Pop-Up Arena. De nieuwe arena heeft de ambitie om deze zomer uit te groeien tot de muzikale hotspot van onze Belgische kust.

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus een zeer uiteenlopend aantal concerten en evenementen aan.

www.proximuspopuparena.be

Foto’s: Andries Schotte