Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 7:41
Belangrijke mijlpaal in de bouw van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum

Belangrijke mijlpaal in de bouw van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum

11 mei 2021

Goed nieuws vanuit Brugge. De bouw van het nieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) op het Beursplein schiet bijzonder goed op. Voorbijgangers kunnen de contouren van het gebouw al heel goed waarnemen. Onlangs werd het hoogste niveau van het bouwproject bereikt, wat op traditionele wijze gevierd werd met de plaatsing van de Meiboom op het dak.

Op een paar details na is ook de ruwbouw klaar en wordt er nu volop gewerkt aan de binnenafwerking. De oplevering van het gebouw is voorzien in het najaar van 2021, om operationeel te zijn vanaf januari 2022. “De aanvragen lopen reeds goed binnen van geïnteresseerde eventorganisatoren”, zegt Sarah Cornand, directeur BMCC.

Primeur: online rondleiding in het BMCC en nieuwe website bmccbruges.com

“Om deze mijlpaal te vieren, werd een video gemaakt door Stad Brugge waarin een rondleiding wordt gegeven doorheen het gebouw”, aldus Burgemeester De fauw. U kan de video hier bekijken.  De video werd opgenomen in het BMCC en neemt de kijkers op sleeptouw doorheen het nieuwe gebouw.

Intussen is de nieuwe website van het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum gelanceerd. Ontdek alle mogelijkheden van het BMCC, de diensten en zoveel meer op bmccbruges.com.

Schrijf mee aan het verhaal van BMCC

Intussen in het BMCC ook volop bezig met de uitbouw van haar team. Momenteel is er een vacature voor de functie van Sales en Marketing Coordinator. Solliciteren kan tot 27 mei, via deze link.

 

Foto’s:  © Meta Architectuurbureau