Vaste & tijdelijke locaties

Apr 13, 2021, 10:37
Café Local wordt Studio Local

Café Local wordt Studio Local

11 februari 2021

De gekende Antwerpse event-locatie Café Local wordt tijdelijk omgetoverd tot professionele streaming Studio Local.

In niet minder dan 5 mogelijke settings kan je hier je online of zelfs hybride event live streamen naar je gasten. Op het gekende hoofdpodium belandt je in een cosy setting of start je het volgende nummer van je DJ-set. Aan de gezellige bar geef je bijvoorbeeld een cocktail workshop of een interview zoals we kennen van de Late Night Shows op televisie. Op het vergrote zijpodium voer je een panelgesprek en in de greenkey studio belandt je misschien wel op een Cubaans strand?

De 5 settings kregen tot de verbeelding sprekende namen als Studio Sympa, Studio Foro, Bar Local, Fiesta Local en Verde Local. Gezien de grootte van Café Local kan je zelfs corona-proof publiek in beeld brengen, want in de bijzaal ‘Zellige’ en op het balkon kan je perfect extra’s plaatsen als een workshop of een interview vanuit de backstage, enzovoort. En zelfs een kleedkamer met spiegels staan ter beschikking.

LL Stage service staat in voor de professionele technische ondersteuning qua beeld, licht, geluid en streaming vanuit de technische regie. Alles is dus aanwezig voor jouw volgende digitale evenement vanuit het bekende Cafe Local.

Meer info?
info@studiolocal.be
www.studiolocal.be
0475 541 247 (Jan)