Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:30
Events op het water, met een stevige korting

Events op het water, met een stevige korting

02 juli 2020

Geen betere plaats voor een seminarie, beurs, diner of viering dan varend op het water op één van de prachtige schepen van Battoo. Volledig Corona-proof - uiteraard. De Blue Rhapsody, Grace Kelly en Jules Verne liggen voor je klaar in Antwerpen, Brussel of Gent.

Dit najaar wordt uniek, want je kan je bedrijfsevenement nu houden op één van de 3 Battoo-schepen, met grote kortingen (indien het evenement in 2020 doorgaat).

De kwaliteit, ook qua catering blijft uiteraard nog steeds top - de prijzen laat men echter even naar beneden zakken, want het is voor iedereen moeilijk. Dus: stel niet uit tot volgend jaar wat je dit jaar nog kan doen. Bovendien is jouw bedrijfsevenement in 2020 voor 100% aftrekbaar, bij ministerieel besluit van 19 juni. Dubbel voordeel dus!

 Als je toch liever volgend jaar iets organiseert op deze schepen, wacht dan niet te lang, want de boekingen voor 2021 gaan snel. Contacteer Battoo dus vandaag nog voor een interessante basisofferte of een voorstel op maat.

Info over de 3 schepen:

Grace Kelly heeft een maximum capaciteit van 250 gasten aan boord, verspreid over 3 niveaus. Ook het buitenterras doet je dromen op dit prachtige yacht in Grace Kelly stijl. En ook de catering wordt zeer gesmaakt door de Belgische gasten die tot nu aan boord waren.

Blue Rhapsody is de nieuwste telg in de vloot en staat garant voor een diversiteit aan mogelijkheden. Een exclusieve lancering van een nieuw merk, een galadiner, een inspirerend congres of een spetterend feest tot 600 gasten: alles is mogelijk!

Jules Verne is de stoere doch elegante broer en biedt eveneens een grote diversiteit aan mogelijkheden tot 600 gasten. Het paradepaardje hier is de hydraulische  verschijning van het  buffet ... uit de vloer.

Jouw volgende event op de Grace Kelly, Blue Rhapsody of Jules Verne is dus al bij voorbaat een geslaagd event, en daar steekt het team van BATTOO hun handen voor ... in het water.

 Voor meer informatie kan je terecht op www.battoo.be, via info@battoo.be of bij Danny op 0496 389 790.

Meer van Battoo :