Vaste & tijdelijke locaties

Jun 24, 2021, 8:37
Nieuwe hotspot in Mechelen

Nieuwe hotspot in Mechelen

22 juni 2020

Deze zomer krijgt Mechelen er een nieuwe evenementiële ‘hotspot’ bij. Het nieuwe Van der Valk hotel pakt immers uit met een groot terras, dat uitkijkt op het Keerdok. Het viersterrenhotel, gevestigd in het oude zwembad op het Rode Kruisplein, opende afgelopen maand opnieuw de deuren na een sluiting van zes weken door de Corona-pandemie.

Gasten keren ondertussen met mondjesmaat terug. Met de trage exitfase uit de lockdown is het nog even wachten op de toestroom van toeristen. Ook het zakentoerisme waarop het hotel tijdens de week mikt, verloopt nog stroef. Nu de grenzen terug opengaan, zou dit echter snel kunnen veranderen.

Om een ruimer publiek aan te spreken, maakte Van der Valk Mechelen versneld werk van een terras om tegelijk klanten uit het Mechelse te bekoren. Het terras biedt plaats aan 160 gasten. Binnenkort komt er tevens een zandbak voor kinderen bij alsook een petanquebaan. Ook de bar in het hotel werd verder verfraaid. Naar volgende zomer toe wil de hoteluitbater het terras verder uitbouwen door een houten vloer aan te leggen.