Vaste & tijdelijke locaties

Aug 10, 2022, 1:26
5 toplocaties om je meetings te hosten

5 toplocaties om je meetings te hosten

11 maart 2020

Je seminaries en meetings een boost geven? In één van deze seminariehotels in Oostende kun je alvast indruk maken op je collega's en klanten. Een overnachting ter plaatse biedt niet alleen een welverdiende rust aan je gasten, maar werkt eveneens als een sterke motivator. Ontdek hier 5 toplocaties in Oostende!

Andromeda ****

Dia1

Na een lange werkdag kun je ontspannen in de comfortabele sauna, het zwembad of de fitnessruimte. De luxueuze strakheid van de ontspanningsruimtes werd doorgetrokken in de 111 hotelkamers en in 7 vergaderzalen, die moeiteloos plaats kunnen bieden aan maximum 220 personen. Dit viersterrenhotel is de plaats bij uitstek om meetings te organiseren, maar ook om te relaxen.

Bero ****

Dia2

Vergaderen op verplaatsing maakt onze ecologische voetafdruk altijd groter, maar gelukkig kun je meetings organiseren in het milieuvriendelijkste hotel van Oostende. Viersterrenhotel Bero is een oase van rust in het hartje van de stad en is perfect voor kleine tot middelgrote seminaries (8 tot 84 deelnemers). Je kunt er vergaderen in vier vergaderzalen, die door de grote glaspartijen baden in daglicht.

Thermae Palace ****

Dia4

Het geklasseerde hotel telt 128 luxueuze kamers en 8 vergaderzalen voor 6 tot 450 personen, met mogelijkheid voor recepties tot 1000 gasten. Je kunt de helende werking van de zeebries aan den lijve ondervinden op het strand. Samen met je collega’s kun je een balletje slaan op de Wellington Golfbaan of aan je conditie werken in de fitnesszaal. Nadien kun je uitgebreid tafelen in Brasserie Albert. Een verblijf in hotel Thermae Palace is een echte belevenis die bij iedereen in de smaak zal vallen!

Royal Astrid ***

Dia3

Dit aangename driesterrenhotel straalt ingetogen elegantie en klasse uit. Het is een meetinghotel met alle nodige faciliteiten, waar je na het vergaderen kunt genieten in het indrukwekkende wellnesscomplex met panoramasauna, jacuzzi of verwarmd voetbad. Je kunt de spanning ook van je laten afglijden met een deugddoende massage. Zoals je merkt, gaat comfort boven alles in dit hotel. Je zult gemotiveerd en uitgerust naar huis terugkeren!

Vayamundo ***

Dia5

Vayamundo ligt vlak aan de zee en de adembenemende vergezichten zullen zeker voor een gezonde dosis inspiratie zorgen tijdens vergaderingen of meetings. Je kunt een frisse neus halen op het strand of de sauna of fitnesszaal in duiken. Je honger kun je stillen in een van de drie verzorgde restaurants. Na een lange werkdag kun je je terugtrekken in een eigentijds ingerichte studio of in een luchtige kamer.

Meer van Meet in Oostende :