Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 12:20
Tweede Buzzynest-locatie in Bosvoorde
© FRANCOIS DE RIBAUCOURT

Tweede Buzzynest-locatie in Bosvoorde

03 februari 2020

Buzzynest is een uitzonderlijke coworking-ruimte met werkplekken (privékantoren, open ruimte, vergaderzalen) en plaatsen voor ontspanning, games en delen. Eind januari opende Buzzynest een tweede locatie, in Bosvoorde

Buzzynest is vooral een creatieve broedplaats en een samenwerkingsruimte die ondernemers die zichzelf niet (te) serieus nemen, (zeer) dynamische bewoners en onbeperkte creatieve en innovatieve mensen samenbrengt om te werken, delen , samen te leven, plezier te maken en buitengewone projecten voor morgen te ontwikkelen. Deze ruimte komt onmiskenbaar overeen met nieuwe manieren van werken. Alles is gedaan om de efficiëntie te vergroten, creativiteit te ontwikkelen en het welzijn op het werk te versterken. Het biedt de mogelijkheid om kennis te delen en van anderen te leren.

In Buzzynest krijgt het idee van community zijn volledige betekenis: we wisselt ideeën uit, men voedt elkaar, men stimuleert teamwerk, men verbetert de productiviteit, men voegt dimensies toe. Of het nu gaat om een ​​‘Pollen Boost’, een ontbijtpresentatie van nieuwe bewoners, een Afterwork, een netwerk-aperitief op een conferentie, of een activiteit. BuzzyNest is een gemeenschap, een unieke en speciale bijenkorf, resoluut gericht op de toekomst. Buzzynest verwelkomt ook externe mensen. Er zijn evenementen, vergaderingen, off-sites, etc.

Buzzynest is vooral een locatie en een omgeving. De oprichters zoeken systematisch naar uitzonderlijke, opmerkelijke of originele gebouwen, die strategisch gelegen zijn. Hét sterke punt van de tweede Buzzynest, gevestigd in een gebouw van 4000 m², is dan ook ongetwijfeld de uitzonderlijke geografische locatie: de nummer 24 op de Soevereinlaan te Watermaal-Bosvoorde ligt in een groene omgeving, op slechts een steenworp afstand van de mooiste parken in onze hoofdstad.

Foto's: © FRANCOIS DE RIBAUCOURT