Vaste & tijdelijke locaties

Sep 21, 2020, 8:53
Tijdelijk museum met 950 m2 vloeroppervlak

Tijdelijk museum met 950 m2 vloeroppervlak

27 januari 2020

75 Jaar na de bevrijding van Luxemburg, organiseerden het gemeentebestuur van Pétange en het Comité du Souvenir de la commune de Pétange een uitgebreide tentoonstelling over Luxemburg in de Tweede Wereldoorlog. Voor deze bijzondere expositie, richtte Losberger De Boer een tijdelijk museum in van bijna 1000 vierkante meter.

In de expositieruimte stonden diverse grote militaire voertuigen uitgestald, waaronder tanks. Om voldoende vloeroppervlak te genereren, maakte Losberger De Boer gebruik van haar grote en veelzijdige Delta structuur. Door deze op maat in te richten met de juiste combinatie van harde en glazen muurdelen, wist het team een expositieruimte met veel daglicht te creëren. Omdat de Delta modulair is (net als alle structuren van Losberger De Boer), was het bovendien eenvoudig om een speciale entree aan de expositieruimte vast te bouwen.

Losberger De Boer heeft tevens een deel van de inrichting van het tijdelijke museum en het installeren van verwarming voor haar rekening genomen, alvorens het gebouw werd overgedragen aan de klant.

De expositie in Pétange liep van december 2019 tot en met januari 2020 en trok een groot aantal bezoekers van alle leeftijden.

Tijdelijke expositieruimte

Losberger De Boer heeft een schat aan ervaring met het plaatsen en inrichten van tijdelijke expositie- of tentoonstellingsruimte. Onze structuren zijn modulair en daarmee eenvoudig op maat te maken en snel op en af te schalen. Ze kunnen gebruikt worden als tijdelijk of semipermanent gebouw en kunnen eventueel verbonden worden met bestaande gebouwen. Onze tijdelijke accommodaties onderscheiden zich door hun flexibiliteit, bouwkwaliteit en uitstraling.

Bent u op zoek naar de best mogelijke ruimte voor uw beurs of tentoonstelling? Wij kunnen u voorzien van de ideale ruimteoplossing voor uw evenement. We denken met u mee, dagen u uit en begeleiden u gedurende het hele traject. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag.

Meer van Losberger De Boer :

Losberger De Boer