Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 1:44
Nieuwe directeur-gastheer voor La Butte aux Bois

Nieuwe directeur-gastheer voor La Butte aux Bois

07 januari 2020

Sinds 1 januari 2020 ontvangt Yannick Bouts de gasten van Domaine La Butte aux Bois in zijn nieuwe functie van directeur-gastheer. Hij neemt de fakkel over van Marc Alofs, die 11 jaar lang de leiding had en nu naar Antwerpen trekt.

Yannick, een 40-jarige Limburger met veel ervaring op niveau in de gastronomie en hotellerie, is geboren en getogen in Hasselt. Na zijn hotelmanagement studies in Brussel koos hij voor een loopbaan bij de familie Vermeersch voor de hotelgroep rondom het gekende Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem.

Na de opening en het management van een prestigieus hotelproject ´Tafelrond – The Fourth´ gelegen aan de Grote Markt in Leuven, keert Yannick nu terug naar Limburg. La Butte aux Bois wordt zijn nieuwe uitdaging, in zijn eigen regio en op een niveau dat hem zo aanspreekt.

Marc Alofs draagt dus het vaandel over. 11 jaar lang heeft hij leiding gegeven aan het verwenteam van La Butte. Met enorme toewijding, energie en passie heeft hij velen om zich heen geïnspireerd om La Butte aux Bois naar het prachtige niveau te tillen waar het zich nu bevindt. De nieuwe uitdaging voor Marc situeert zich in Antwerpen. In het historische hart van de stad gaat hij daar de opening en het management van het luxueuze horecaproject ´Botanic Antwerp´ op zich nemen.