Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 0:41
Ontdek hogere culinaire sferen in 9 Beaufort

Ontdek hogere culinaire sferen in 9 Beaufort

03 mei 2019

Heel wat organisatoren zijn voor hun event op zoek naar een locatie met een uniek karakter. Met een panoramisch terras en een uitzicht over de stad Antwerpen voldoet 9 Beaufort helemaal aan deze voorwaarde. Maar deze locatie heeft ook nog andere troeven…

9 Beaufort is ondergebracht op de 9de verdieping van het Museum aan de Stroom. Deze zaal biedt een ruim pakket van mogelijkheden voor zowel corporate als privé-evenementen. De ligging aan de zuidkant zorgt ervoor dat het panoramische terras op mooie dagen een zeer aantrekkelijke plek is om gasten te ontvangen.  

Deze eventlocatie biedt niet enkel een inspirerende omgeving, ook voor culinair genot bent u hier helemaal op de juiste plek. De gastronomische keuken van 9 Beaufort staat immers onder supervisie van Viki Geunes van restaurant ’t Zilte, waarmee hij twee Michelin-sterren en een GaultMillau-score van 18 behaalde.

Wil u een onvergetelijke indruk te maken op uw gasten? Dan is 9 Beaufort de ideale plek voor uw volgende receptie, walking dinner, huwelijk, meeting, productpresentatie of persvoorstelling. Voor elk event wordt er een oplossing op maat voorzien. Elk evenement wordt tot in de puntjes verzorgd, vanaf de ontvangst van de eerste gast, tot en met het vertrek van de laatste.

Benieuwd hoe uw evenement er in 9 Beaufort kan uitzien? Aarzel dan niet om contact op te nemen:

9 beaufort
Hanzestedenplaats 1
2000 Antwerpen
events@9beaufort.be 
0478 28 27 83