Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 15:13
Ramada Plaza Antwerp stelt voor: hippe studio en knap appartement

Ramada Plaza Antwerp stelt voor: hippe studio en knap appartement

27 november 2015

Ramada Plaza Antwerp heeft fantastisch nieuws! Voortaan kan u bij ons ook terecht voor het huren van een studio of een appartement. Beiden zijn gloednieuw, eigentijds ingericht, erg comfortabel en rustig én bieden een mooi uitzicht op het park. U kan ze huren per week, of per maand.

De studio - 37,5 m²

De studio is licht en heeft strakwitte muren. De warme houten vloer, comfortabel meubilair en design accenten geven je direct een huiselijk gevoel. U beschikt over een volledig uitgeruste kitchenette met eethoek, een eigentijds zitgedeelte en een prachtige badkamer met inloopdouche. Het slaapgedeelte heeft een ruim buro en is slim afgescheiden van de rest van de ruimte.

Het appartement - 43 m²

Het appartement is net zo strak en warm ingericht maar heeft een aparte slaapkamer en heeft daardoor ook een groter leefgedeelte. Zowel de slaap- als de zitkamer hebben een TV. In beide kitchenettes treft u een afwasmachine, microgolfoven, ijskast, kookplaat, Nespresso machine en eet-, drink- en kookgerei voor 3 personen.

De huurprijzen

Onze huurprijzen zijn inclusief hotelservice: wekelijks een volledige poetsbeurt en frisse lakens, maar ook dagelijks kijken we even binnen, legen we de vuilbakjes en checken we of u nog handdoeken heeft. Wij zorgen voor een gratis 'starterspakket' zodat u zich meteen thuis voelt en niet direct naar de supermarkt moet hollen.

  • De studio: €850 per week - €3200 per maand
  • Het appartement: €950 per week - €3600 per maand

Onze faciliteiten

  • Wij bieden onze studio- en appartementsgasten een gereserveerde parkeerplaats aan €40 per week, of €150 per maand.
  • Als gast bij Ramada Plaza Antwerp geniet u van gratis WIFI, in het hele hotel. U maakt ook gratis gebruik van de fitnessfaciliteiten en sauna's.
  • Wenst u toch in ons restaurant te ontbijten? Dan kan dat aan het speciale tarief van €10 per persoon, per dag.
  • BTW en dienst zijn inbegrepen in onze tarieven.
  • De city tax bedraagt €2,39 per persoon, per nacht.
  • Wij bieden zowel de studio als het appartement aan voor maximaal 2 personen. Babybed op aanvraag.

Voor meer informatie, het checken van de beschikbaarheid of om een kijkje te komen nemen, contacteer Nathalie Draaijer of Anja Van Echelpoel:

Ramada Plaza Antwerp
Tel. +32 (0)3 244 82 43
Email: ndraaijer@premgroup.com & avanechelpoel@premgroup.com

www.ramadaplaza-antwerp.com

Meer van Ramada Plaza Antwerp :

Ramada Plaza Antwerp