Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 15:51
De meest spectaculaire MICE-locatie aan de Middellandse Zee

De meest spectaculaire MICE-locatie aan de Middellandse Zee

04 juni 2018

Stel je een glazen doos voor, badend in zonneschijn of idyllisch onder een maanverlichte hemel, gelegen op het hoogste punt van het Forte Village-resort met een spectaculair 360° uitzicht op de omringende bergen en de verre horizon boven de sprankelende blauwe Middellandse Zee. Het Forte Village resort ligt aan de prachtige zuidkust van Sardinië, te midden van 47 ha privétuinen, langs een wit zandstrand, op slechts 42 km van de luchthaven van Cagliari.

Het resort is volledig vernieuwd na een investering van € 40 miljoen en biedt nu een luxe accommodatie en een ongeëvenaard scala aan vergaderfaciliteiten, ontmoetingsruimten en teambuildingactiviteiten die uniek zijn in het Middellandse Zee-gebied en organisatoren van evenementen veel flexibiliteit verzekert.

Het buitengewone aanbod van meer dan 700 kamers in 8 hotels (4 en 5 sterren), suites en villa's maken van Forte Village het grootste evenementencentrum in het Middellandse Zeegebied. Het vernieuwde congrescentrum heeft 20 vergaderruimten van 50 tot 1.000 personen.

Vanaf dit jaar word het aanbod uitgebreid met een nieuwe panoramische vergaderruimte. Met meer dan 100 m² aan binnenruimte en nog eens 100 m² buitenterras boven de welkomstruimte van het resort vormt deze innovatieve vergaderruimte (gelegen op het dak!) de perfecte locatie voor VIP-vergaderingen van 30 personen in meeting room-opstelling of 50 mensen in theateropstelling. De plek is ook ideaal voor exclusieve niche-evenementen zoals productvoortsellingen en cocktailparty's.

Evenementen voor MICE-groepen kunnen ook georganiseerd worden in de Forte Arena, een indrukwekkend openluchtamfitheater met een totale oppervlakte van 13.000m², goed voor maximaal 5.000 zitplaatsen. Er is parkeergelegenheid voor 1.500 voertuigen. Ook grootschalige concerten zijn mogelijk. Sting en Tom Jones zijn maar enkele van de internationale artiesten die er deze zomer een concert geven.

De Arena is ontworpen in een "groene" geest met respect voor de weelderige natuurlijke omgeving: het 50 ha grote dennenbos van het resort grenst aan een droomstrand met kristalhelder water.

Pala Forte is dan weer een supermoderne, volledig van airconditioning voorziene feesttent met een vloeroppervlak van 2200 m². De luxueuze tent heeft een capaciteit van 2.000 mensen in theateropstelling, 1500 voor een zittend diner en kan ook gebruikt worden als een tentoonstellingsruimte.

En dan zijn er ook nog de vele terrassen die uitkijken over de zee, 21 restaurants en verschillende zwembaden, die samen een spectaculaire setting vormen voor cocktailparty's en onvergetelijke galadiners.

Talrijke sportfaciliteiten op het terrein bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor teambuilding activiteiten: go-kartbaan, vier kleinere voetbalvelden (5 tegen 5) met kunstgras en één groot grasvoetbalveld, een basketbalveld, een rugbyveld, elf gravel tennisbanen, één grastennisveld, één hard court en 1 paddle-tennisbaan en meerdere zwembaden. Een golfbaan ligt op slechts 5 km rijden.

De gasten kunnen ook gebruikmaken van de Acquaforte Thalasso & SPA, al lang bekend als een pionier van thalassotherapie. Nieuw zijn overdekte thalassopools voor de lente- en herfstmaanden en een nieuwe exclusieve privé-spa voor VIP's.

Tarieven starten vanaf 195 euro per nacht voor een tweepersoonskamer voor eenpersoonsgebruik en vanaf 290 euro per nacht voor een tweepersoonskamer. Alle kamerprijzen zijn halfpension (incl. ontbijtbuffet en dinerbuffet), exclusief BTW (10%).

Meer info en reservaties: via telefoon op +39 070 921 246 of mail naar mice@fortevillage.com

www.fortevillageresort.com/meetings-events/