Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 19:52
Het Bierkasteel pakt uit met gigantische toog

Het Bierkasteel pakt uit met gigantische toog

05 september 2017

Met ‘Het Bierkasteel’ opende brouwerij Van Honsebrouck in 2016 een imposant brouwerijcomplex in Izegem. De evenementenlocatie groeide in geen tijd uit tot een van de succesvolste plekken in ons land voor de organisatie van events. Tijdens het eerste jaar kreeg Het Bierkasteel niet minder dan 50.000 mensen over de vloer. Dat betekent evenwel niet dat Het Bierkasteel op haar lauweren rust. In de indrukwekkende Balzaal bijvoorbeeld werd onlangs een gigantische toog geïnstalleerd en zorgen nieuwe ‘kasteelstoelen’ voor nog meer sfeer.

Het Bierkasteel is een sfeervolle eventlocatie met diverse zalen, die allemaal uitgerust zijn met de modernste technologieën. De locatie werpt zich op als dé place to be voor alle soorten feesten in zowel privé- als bedrijfssfeer.

Voortaan kunnen de bezoekers in de prestigieuze Balzaal, die zich uitstekend leent voor de grootste en mooiste feesten en congressen, het glas heffen aan wat ongetwijfeld de grootste én indrukwekkendste toog in België moet zijn. Maar er is meer: om de unieke sfeer extra te beklemtonen investeerde Het Bierkasteel ook in nieuw meubilair. De bezoekers kunnen nu plaatsnemen op unieke, gestoffeerde stoelen die perfect aansluiten op de karaktervolle huisstijl van het brouwerijcomplex. Samen met de toog vormen ze een unieke setting die zowel bedrijven als particulieren naar waarde zullen weten te schatten.

Meteen na de installatie vond in Het Bierkasteel het grootste huwelijksfeest tot nu toe plaats. In een uitgekiende combinatie van Balzaal en Brasserie genoten ruim 300 genodigden van een spetterend feest, niet in het minst dankzij de topgastronomie die het ‘in house’ cateringteam aan de gasten serveerde. Het Bierkasteel beschikt immers over vier eigen topchefs die keer op keer het beste van zichzelf geven om de klant ook op culinair vlak een hoogstaande ervaring aan te bieden.

Overigens hadden de 300 gasten geen probleem om hun wagen te parkeren. Het Bierkasteel gaat prat op een ruime parking waar niet minder dan 250 voertuigen vlot een parkeerplek vinden.

Meer info: www.bierkasteel.be

Meer van Het Bierkasteel :

Het Bierkasteel